24-02-2017 2 min. Patrick van Haren

Top carnaval met de Braoiers

Top carnaval met de Braoiers

C.V. de Braoiers werkt het hele jaar als vereniging kei hard met o.a. het ophalen van oud ijzer, dijkensport, wandeltocht en vele dingen meer om carnaval Lauwe mogelijk te maken voor jong en oud.

Vrijdagochtend zijn als eerste de scholen van ons Braoiersrijk aan de beurt, we starten met een optocht van de scholen om vervolgens nog een super programma is de Rosmolen te hebben.
S ’middags gaan het natuurlijk met onze hoogheden na het Elizabeth om ook daar de mensen een hart onder de riem te steken dat wij als Braoiers hen nooit zullen vergeten.

Zaterdagmiddag gaan we van start met de jeugdreut van Lauwe, hier zal de jeugd hun bouwkunsten laten zien. Om 19.00 uur zal er een viering zijn in onze prachtige kerk waarbij we iedereen van harte uitnodigen.

Maar dan? Dan gaan de Braoiers helemaal los, er is door de commissie werkelijk een geweldig programma neer gezet voor jong en oud!!! Zaterdagavond met DJ Matte Frazzie en artiesten als Helemaal Hollands en Henk Dissel.
Zondag na de grote reut natuurlijk weer Matte Frazzie en onze Lauwse artiest Marinus. En om alles nog gekker te maken hebben de Braoiers ook nog het Brabantse duo Pap & Pudding weten vast te leggen.

Maar de C.V. De Braoiers weten als geen ander hoe je carnaval moet organiseren en vieren, met het programma op de maandag voor de jeugd welke is van 10.30 tot 16.00 uur met een geweldige DJ gaan ze lekker knallen. Er is een schminckster, een clown en zelfs de MINIONS komen langs!!

Maar maandagavond is vanaf nu Tiroleravond, met niemand minder dan de No1. skihut DJ van Nederland DJ Maurice en iedereen is natuurlijk welkom, in zowel Tiroler of in hun eigen carnavalskleding.
Ook de C.V. de Oellebolle en C.V. Nog Ekkes hebben te kennen gegeven graag te willen komen. Maar of je nu doet aan voetballen, turnen, volleybal, scouting, zingen, harmonie, boksen, paardrijden of wat dan ook iedereen ontmoet elkaar en is van harte welkom tijdens carnaval Lauwe in de Rosmolen, want carnaval vier je tenslotte samen!

Dinsdagochtend is er opnieuw carnaval voor de kleinste inwoners van Lauwe, met een heuse kleurwedstrijd waarbij je iets leuks kan winnen. Op dinsdagavond is natuurlijk de prijsuitreiking van de grote reut van Lauwe tijdens het leste muntjesbal. Ook dit is traditioneel een drukke avond vol gezelligheid. En wat is er dan mooier om klokslag 24.00 met alle carnavalsvierders van Lauwe samen naar het dorpsplein te gaan onder begeleiding van de druppels om onze Braoiersverbranding bij te wonen.

Kortom een geweldig carnavalsprogramma wat je samen viert je met de C.V. De Braoiers!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.