20-05-2016 2 min. Patrick van Haren

Twee keer de klok rond bij Lewabo

Twee keer de klok rond bij Lewabo

Voor de jeugdleden zal bij tennisvereniging Lewabo weer een supergezellig toernooi worden gehouden op 25 en 26 Juni. Er zal 24 uur achter elkaar tennis worden gespeeld.

Er wordt in groepen gespeeld waarbij in de nacht rekening wordt gehouden met de jongere deelnemers. Dit jaar is het thema EK voetbal! De bedoeling is dat iedereen zich verkleed naar het thema. Daarna wordt er een groepsfoto gemaakt en kan iedereen zich omkleden in tenniskleding.

De groep die het leukst verkleed is krijgt alvast een extra voorsprong in punten. In de week voor het toernooi krijg je nog een mail met informatie over de indeling van de teams, waarbij elk team een landenteam vormt. Zo kun je je kleding aanpassen aan dit land.

Het is niet de bedoeling dat deelnemers ’s nachts naar huis gaan. Hiervoor hebben we ons eigen EK kamp opgezet. Zorg dus dat je zelf 2 of 3 tallen maakt met wie je in de tent wilt liggen en dat je natuurlijk een tent heb.

  • De kosten hiervoor bedragen €7,50 per deelnemer. Deze dien je tegelijkertijd met het inschrijfformulier vóór 1 juni ingeleverd hebben op de Kersentuin 34 in Beneden-Leeuwen.
  • Iedereen is vanaf 09.00 welkom op het tennispark.
  • Zo kunnen we eerst de tenten opzetten en vervolgens om 10.00 uur starten met het toernooi.
  • Zaterdag 25 Juni worden bezoekers en ouders verzocht om 22.00 het tennispark te verlaten.
  • Het toernooi is alcohol vrij.

Als je aan dit superleuke toernooi wil mee doen schrijf je dan nu in! Kijk voor meer informatie op www.lewabo.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.