18-10-2019 1 min. Patrick van Haren

Marinus and Friends wordt wederom spektakel

Marinus and Friends wordt wederom spektakel

Kaartverkoop komt steeds dichterbij

Na het grote succes van de eerste editie van Marinus & Friends in februari van dit jaar kon een vervolg niet uitblijven. Bij de evaluatie werd al direct besloten dat Marinus, Jelle, Stefan en Willem ook in 2020 weer een geweldig muzikaal spektakel willen gaan neerzetten in mfa De Rosmolen.

Achter de coulissen werkt het kwartet inmiddels hard aan een volledig nieuw programma dat ook nu weer spraakmakend belooft te worden. De tweede editie wordt in elk geval meer Marinus dan ooit. De artiesten die op zaterdag 1 februari naast Marinus het Leeuwense podium zullen betreden zijnā€¦ Ja, dat gaan we nog niet vertellen, zo laten de vier aan Blik op Beneden-Leeuwen lachend weten.

Marinus

Marinus geniet een steeds grotere bekendheid. Foto: Markeon

Wel kunnen ze alvast vertellen dat het een afwisselend programma wordt met een mix van goede muziek, entertainment, leuke artiesten en gezelligheid. De datum voor de kaartverkoop is vastgesteld op zaterdag 2 november. Verdere informatie daarover volgt nog. Houd Blik op Beneden-Leeuwen in de gaten voor het laatste nieuws daarover. Wij zullen als mediapartner nauw samenwerken met de organisatie en als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Marinus & Friends.

John West en Marinus

John West en Marinus in duet tijdens de eerste editie in februari van dit jaar. Foto: Markeon


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.