22-03-2019 1 min. Patrick van Haren

Uniek Maas en Waals Hippisch Festijn

Uniek Maas en Waals Hippisch Festijn

In het Pinksterweekend van 9 en 10 juni vindt er een uniek Maas en Waalse Hippisch Festijn plaats bij de Vier Heemskinderen in Beneden-Leeuwen aan de Peel 15. Dit evenement wordt georganiseerd door de Leeuwense rijvereniging in nauwe samenwerking met de rijvereniging van Druten, de Musketiers. ‘Een unieke samenwerking om de paardensport in de wijde regio in een mooi en bijzonder daglicht te stellen’, zo vertelt Patricia van Slobbe namens De Vier Heemskinderen.

De beide Pinksterdagen worden gevuld door dressuurwedstrijden in alle categorieën tot en met het M2, voor zowel paarden als pony’s. Binnenkort kan er worden ingeschreven. Daarnaast worden er leuke, leerzame en interessante demonstraties gegeven, is er een heus strodorp en vindt er een tweedehands markt plaats. Binnenkort meer info over de mogelijkheid om spullen te verkopen via deze markt.

Patricia vertelt verder: ‘We hebben al een aantal mooie sponsorprijzen zoals lessen van instructeurs, massagepakketten voor paarden, prachtige statiedekens, etc. Maar we zijn op zoek naar meer sponsoren. We hopen op een brede doelgroep en een spectaculair evenement en daarbij hopen we op sponsoren die ons daarbij willen ondersteunen.

Voor meer informatie: www.devierheemskinderen.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.