18-08-2017 1 min. Patrick van Haren

Vier dagen struinen langs de Waal

Vier dagen struinen langs de Waal

Doe ook mee met de Ri4daagse

Van donderdag 17 tot en met zondag 20 augustus vindt voor de vierde maal de Ri4daagse plaats. Het evenement heeft als belangrijkste doel de schoonheid van het rivierenland te laten beleven door struiners en wandelaars. Je kunt zelf meedoen, lekker in beweging in een overweldigend landschap!

De Ri4daagse komt op bijzondere, historische plekken, zoals Fort Vuren, kastelen en dijkmagazijnen. En dagelijks maken we overtochten, zodat je het gebied ook vanaf de Waal kunt beleven. Muzikanten en kunstenaars zorgen voor afleiding onderweg.

De afgelopen jaren zijn steeds meer stukken langs de Waal ‘omgetoverd’ tot natuurgebieden waar gewandeld mag worden. Te voet is de beste manier om van dit indrukwekkende landschap te genieten.

Een deelnemer zei: “Ik wist niet dat ik in zo’n prachtige omgeving woonde. Het was een mooie beleving; mooie ontmoetingen heb ik gehad, vele verhalen gehoord, samen genoten.”

De Waal

Meer informatie en inschrijven kan via de website: www.ri4daagse.nl.

Op zondag 20 augustus genieten de deelnemers de lunch in theetuin Dreumelse Waard, Waaldijk 44 te Dreumel. Wethouder Ton de Vree zal daar omstreeks 12.30 uur aanwezig zijn om de deelnemers te verwelkomen en te trakteren op een fruitige verrassing.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.