Vrienden ontmoeten

Een vrolijk evenement van de Vrienden van Elisabeth.

De Vrienden van Elisabeth, maken iedereen alvast attent op een bijzonder evenement. Op maandag 10 juli wordt het festijn “Vrienden ontmoeten 2017”  gehouden.  En dat is dan ook duidelijk te zien: op het parkeerterrein aan de Beatrixstraat  Beneden-Leeuwen, staan dan vier grote witte punttenten. Extra ruimte voor gezelligheid, muziek en sfeer. In de tenten kun je een drankje en hapje genieten bij de stand van de Vrienden van Elisabeth. 

Want de stichting Vrienden van Elisabeth organiseert dit festijn. En dat gebeurt met overtuiging. De bewoners van St. Elisabeth wat extra’s bieden is een van de doelstellingen van de stichting. Er wordt dus flink uitgepakt. Het evenement is uniek en veelzijdig. De festiviteiten zijn ook in de Plaza en in de gangen van St. Elisabeth. “Vrienden Ontmoeten 2017”  is  een vrolijke bijeenkomst voor de bewoners van St. Elisabeth en hun gasten. Er is van alles te zien en te beleven.  Gezelligheid in de Plaza met de muziek van de  vertrouwde Melody Players. Bewoners tonen  trots hun zelfgemaakte schilderijen.  Er zijn kraampjes met boeken, kaarten, oude spulletjes en handwerken, kaarsen en schoonheidsproducten.

The Melody Players

Ook The Melody Players zullen van de partij zijn. Voor de cliënten van Verpleeghuis geen onbekenden, deze muzikanten verzorgen elke maand een Liederentafel in de Plaza. Foto: Markeon

Smullen? Dat kan van de hartige hapjes van de Keurslager. Natuurlijk staat de ijskar er. En zijn er zoete versnaperingen. Zeg gerust: er is voor elk wat wils en  voor elke smaak iets lekkers. Mensen van de Historische Vereniging Tweestromenland komen in oude kleding met heldere uitleg en passende verhalen. Jan is er met zijn vooroorlogse gebruiksvoorwerpen.  Het is voor sommige bezoekers en feest van de herkenning, voor anderen een “nieuwe oude wereld”. Kom kijken en beleven vanaf 14.30 uur. De klanken van de levende muziek komen je tegemoet.

Maandag 10 juli: “Vrienden ontmoeten 2017”  het wordt gezellig.
En het gaat altijd door, bij zon of regen!

Verkeersschool Van Thiel
Van de Geer Tweewielers