21-07-2017 1 min. Patrick van Haren

Website met historische ansichten

Website met historische ansichten

Leeuwenaar Frans van Emmerloot heeft al vele jaren interesse in oude foto’s en ansichten die gemaakt zijn in Beneden-Leeuwen. Zijn verzameling was jarenlang te zien toen hij samenwerkte met Frank Janssen en zij de website Beneden-Leeuwen in vervlogen tijden onderhielden.

Sinds januari 2016 is Frans opnieuw begonnen met de inrichting van een geheel vernieuwde website. Daar vind je foto’s uit lang vervlogen tijden, maar ook van recentere tijden. Het is een overzichtelijke website waarin veel aandacht is voor de historische foto’s en ansichten van Beneden-Leeuwen.

Lauwe in vogelvlucht, stellingmolen De Wielewaal, verpleeghuis St. Elisabeth, de Zandstraat, de watersnood en nog veel meer is er in duidelijke categorieën ingedeeld. Een website die voor velen herkenning zal geven maar ook verrassend nieuw materiaal vertoont.

‘Ik wil jullie meenemen naar de tijd toen ik nog jong was. Toen geluk nog heel gewoon was. Dus naar ons geliefde Lauwe. Veel kijkgenot’, zo nodigt Frans van Emmerloot iedereen uit die interesse heeft in de historie van Lauwe.

www.fransvanemmerloot.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.