25-05-2018 2 min. Patrick van Haren

Weer Kindermiddag tijdens Wiellawaai

Weer Kindermiddag tijdens Wiellawaai

Gratis toegang tot gezellige kindermiddag tijdens Wiellawaai 2018

Stichting Dag van Leeuwen organiseert wederom een leuke Kindermiddag, welke mede mogelijk is gemaakt door de Waal Autogroep. Tijdens de Kindermiddag, die plaats vindt op zaterdag 30 juni a.s. in de grote feesttent op ‘de Wiel’ te Beneden-Leeuwen, staan er verschillende verrassende optredens gepland voor de jongste bezoekers. Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen dansen, zingen en springen op de muziek die DJ Mike voor hun zal draaien. DJ Mike die niet alleen voor de volwassenen een gezellig feestje ervan kan maken, kan dit ook voor de allerkleinsten.

Rond 14.30 uur zullen de tweeling Mylène en Rosanne de kinderen vermaken met een spetterend optreden. Het duo, welke regelmatig te zien is op tv bij RTL Telekids, werden bekend door deelname aan het Junior Songfestival. Inmiddels zijn zij door hun liedjes: “Me & Me Selfie”, “MooiBoy”, “1000 Mooie Wensen” “Sister BFF” en “Geluk bij een ongeluk” al heel bekend bij de kleintjes. Zij houden ervan om het publiek bij hun show te betrekken waardoor het een interactief optreden wordt.

Mylenne en Rosanne

Ook staat er deze middag nog een optreden op het programma van Dansschool “Just Dance”, onder leiding van Miranda Budde. En mocht uw kind of kleinkind even niet willen dansen of zingen dan hebben zij de mogelijkheid om gebruik te maken van de springkussens die in de tent zijn opgesteld of door Sandra geschminkt te worden. Kosten nog moeite zijn gespaard om uw kind/kleinkind een onvergetelijke middag te bezorgen. De toegang tot deze middag is voor iedereen GRATIS. Eveneens zal de ranja ook dit jaar voor de kinderen weer gratis zijn.

Voor meer informatie www.dagvanleeuwen.nlof volg Dag van Leeuwen via Facebook.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.