Weer volop volleybal voor de schoolkinderen

Vanuit het platform Actief Maas en Waal staan er deze maand weer leuke clinics op het programma. Deze keer is het kennis maken met volleybal voor de leerlingen van de groepen  4 t/m 6 van basisschool De Leeuwenkuil en De Wijzer. Afgelopen maandag (22e febr) waren de eerste lessen. Volgende week maandag 29 februari is het vervolg. De lessen worden gegeven i.s.m. enthousiaste kaderleden van volleybalvereniging Isala uit Beneden-Leeuwen.

Daarna, op zaterdag 19 maart, is er het 2e West Maas en Waalse scholentoernooi voor de kinderen uit groep 4 (ook de combinatiegroepen 3/4 en 4/5). Dit toernooi wordt georganiseerd i.s.m. volleybalverenigingen Isala (Beneden-Leeuwen), Touché (Dreumel) en Siok (Boven-Leeuwen). Het toernooi begint om 13.30 uur en zal plaatsvinden in MFA de Rosmolen in Beneden-Leeuwen.

Het is uiteraard ook mogelijk om een proefles bij Isala te volgen. Dat kan op maandagmiddag 21 maart, 04 april en 11 april van 16.30-17.30 uur bij trainster Dorien van Rossum in de sporthal van MFA de Rosmolen te Beneden-Leeuwen. De kinderen kunnen hierbij ook gebruik maken van hun Snuffelsportpas.
Is de deze Snuffelsportpas even kwijt? Dat is geen probleem! Ook dan ben je welkom!
Voor meer info, zie www.actiefmaasenwaal.nl

Actief Maas en Waal

Probabilis
Van den Hurk Meubelen