Woon en Droom introduceert nieuwe producten

Door Rinie van Haren

Het assortiment van het digitale warenhuis voor het hele gezin blijft maar groeien. Woon & Droom breidt haar assortiment ook in 2018 opnieuw uit. Met de aanvulling van Sunware opbergboxen en Nomad rugzakken is de afdeling inkoop er opnieuw in geslaagd om te voorzien in een behoefte van onze alsmaar groeiende klantenkring.

Sunware
“Een passende oplossing bieden voor ieder opbergprobleem in en om het huis”, dat is waar het Tilburgse bedrijf Sunware voor staat. Dit doen we door het ontwikkelen en aanbieden van functionele kunststof artikelen die in een specifieke opbergbehoefte voorzien en daardoor een ‘Perfectly Organised’ gevoel geven. Ongeacht of het om de zolder, de badkamer, de slaapkamer, de werkkamer of de garage gaat; Sunware heeft voor iedere ruimte en iedere toepassing de juiste opbergoplossing in de vorm van eigentijdse en kwalitatief hoogstaande producten.

Sunware bij Woon en Droom

Met de mooie productlijnen van het jubilerende Sunware, dat dit jaar 40 jaar bestaat, biedt Woon & Droom nu ook voor elke opbergklus de juiste hulpmiddelen. Je huis ziet er met het gebruik van de vele Sunware boxen voortaan altijd opgeruimd uit en je vindt alles makkelijk weer terug. Door de grote verscheidenheid aan maten, die overigens ook weer stapelbaar zijn, kom je nooit voor het probleem te staan dat boxen niet pasbaar zouden zijn in je kast, op zolder of in de stellingen.

Sunware bij Woon en Droom

Nomad
 NOMAD is een Nederlands merk met een wereldwijde aantrekkingskracht.  Veel, heel veel mensen kennen NOMAD, maar heel weinig mensen weten dat NOMAD zijn roots heeft in Nederland, in het kleine stadje Zevenaar. In 1965 ontwikkelde een Zweeds bedrijf een nieuwe productielijn voor synthetische dekbedden en slaapzakken in Nederland. De woorden polyester en daun (dons) worden gecombineerd en het bedrijf genaamd Polydaun is geboren.  Een paar jaar na het ontstaan van Polydaun werd gestart met het merk NOMAD. Innovaties en vrij denken leidde uiteindelijk tot de ontwikkeling van de wereldberoemde 3D-Polarsoft vulling. Nomad ontwikkelt hoogwaardige kwalitatieve outdoor producten waarvan je bij Woon & Droom vanaf heden de oerdegelijke rugzakken in het assortiment kunt terugvinden.

Nomad bij Woon en Droom

Bestaand
Natuurlijk willen we ook als Woon & Droom ook ons bestaande assortiment benoemen, want met de bijna 200 gerenommeerde merken die samen goed zijn voor 35.000 artikelen, kun je bij het digitale warenhuis terecht voor alles wat je in en rond je huis nodig hebt. De mooiste dekbedovertrekken, het leukste speelgoed, fraaie woondecoraties, stoere gereedschappen en handige keukenartikelen zijn zomaar een kleine greep uit wat je allemaal kunt vinden in onze webshop. 

Dekbedovertrekken bij Woon en Droom

Van den Hurk Meubelen
Partyverhuur van Dreumel