Home > Zakelijk > Bedrijven

Sanibudget/Tempflex: voor de mooiste behaaglijke badkamer


BENEDEN-LEEUWEN – Uw sanitair- en verwarmingsspecialist TempFlex is verhuisd! U vindt de groothandel in luxe producten, toebehoren en gereedschappen voortaan niet meer in Tiel, maar in Beneden-Leeuwen. Daar kunt u in mei de nieuwe showroom bewonderen.

T. van de Wetering is een echte allrounder als het gaat om sanitair en verwarming. Door zijn jarenlange ervaring in de groothandel en levering aan ZZP’ers en loodgietersbedrijven weet hij precies wat hij in huis moet hebben. TempFlex/sanibudget is daarom als groothandel bijzonder aantrekkelijk voor particulieren.
 

Heerlijk badkamermoment
Bij TempFlex vindt u de beste producten en de slimste toepassingsmogelijkheden op het gebied van verwarming en sanitair. Maar ook de mooiste alternatieven voor mensen met een kleiner budget. TempFlex is sterk in de combinatie van sanitair en verwarming. ‘Mensen kiezen een badkamerradiator vaak op uiterlijk, maar vergeten welk oppervlak er verwarmd moet worden. Een mooie badkamer moet toch ook behaaglijk zijn? Ik adviseer vaak vloerverwarming te nemen. Dat is een relatief voordelige aanschaf. Een handdoekenradiator levert dan voldoende warmte bij voor een heerlijk badkamermoment.’
 

Meekijken met de klant
‘Wij helpen u voorkomen dat een prachtige designer radiator op een onooglijke manier op uw verwarmingsbuizen wordt aangesloten door te letten op de aansluitingsmogelijkheden. Ons oog voor detail kijkt altijd over uw schouder mee. Eventueel ook op locatie.’
 

Showroom vol ideeën
In de showroom van TempFlex kunnen mensen zich oriënteren op de mogelijkheden. Of ideeën opdoen voor een eigen project. Of u nu zelf aan badkamer of toilet aan het klussen bent of juist sanitair of een verwarmingsinstallatie wilt láten plaatsen: TempFlex is van alle markten thuis. Het breed uitgeruste magazijn ligt erboven. Iets niet op voorraad? Dan is het vaak de volgende dag al binnen.
 

Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 07.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur

TempFlex / SaniBudget
Van Heemstraweg 67A,
6658 KG Beneden-Leeuwen
Tel 0487-503790
E: info@temp-flex.nl
www.temp-flex.nl

Keurslager Lemmers
van Tiem optiek