Home > Contact

Wie zijn wij?

Blik op Beneden-Leeuwen is een initiatief van Patrick en Rinie van Haren. Het technisch beheer wordt uitgevoerd door Mainpixel BV, een jonge onderneming met veel knowhow in de ICT waarin Patrick werkzaam is. Hij heeft de verantwoordelijkheid voor het technisch beheer van Blik op Beneden-Leeuwen. Hoofdredacteur Rinie van Haren is goed bekend met de regio Maas & Waal en Beneden-Leeuwen in het bijzonder.

De digitale dorpskrant presenteert wekelijks een nieuwseditie waarin werken, wonen en welzijn centraal staan. Berichtgevingen, reportages en verslaggevingen in en over Beneden-Leeuwen vullen in hoofdzaak de nieuwseditie in het belang van verenigingen, bedrijven en inwoners. Wij zullen geen sensatienieuws verspreiden, maar juist het kleine nieuws uitvergroten. Daar waar vrijwilligers zich belangeloos inzetten voor onze sociale en maatschappelijke samenleving, zullen wij zoveel als mogelijk aandacht schenken aan hun inzet.

Verder zult u op onze website een agenda aantreffen met de vele activiteiten die in ons dorp te verwachten zijn en kunt u in de vele andere rubrieken meer te weten komen over Beneden-Leeuwen, zowel over het heden als het verleden.

Op geheel vrijwillige basis zullen wij ons wekelijks inspannen om een zo volledig mogelijke nieuwseditie te presenteren, maar beseffen tegelijk dat wij daarbij afhankelijk zijn van uw bijdrage, tips en (aanvullende) informatie.

Einderelatieadvies
Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen