16-05-2019 2 min. Patrick van Haren

Actiedag voor een bijzondere droomwens

Actiedag voor een bijzondere droomwens

Door Rinie van Haren

Ze zijn er helemaal stil van. Nadat vlak voor Kerst 2018 bekend werd dat Carla de Koning ongeneeslijk ziek is, zette Danvi Zuurhout een actiedag op om voor Carla en Martin een bijzondere wens in vervulling te kunnen laten gaan. Carla zou dolgraag nog eens het Noorderlicht aanschouwen op Lapland. De actiedag op zaterdag 22 juni moet daarvoor de middelen bieden. Carla wilde helemaal niet dat haar ziekte publiekelijk werd, maar de actie zorgt er misschien wel voor dat haar wens binnen handbereik komt. En maar wat graag sluiten zich steeds meer mensen aan om die dag tot een succes te maken. Carla en Martin kunnen nauwelijks bevatten dat zoveel mensen begaan zijn met hun lot en steun willen bieden.

Collega’s
Wilma Raaijmakers van sportschool Training & Zo vertelt: ‘We waren allemaal enorm aangedaan toen we hoorden dat de partner van onze clubmanager Martin ernstig ziek is. Carla en Martin wilden daar niet mee te koop lopen, maar hun wens om het Noorderlicht eens te mogen zien zou ze niet kunnen realiseren, eenvoudigweg omdat daarvoor nu niet de middelen beschikbaar zijn. Wat prachtig dat Danvi daarom het initiatief heeft genomen voor de actiedag. We hebben nu een kerngroep gevormd en werken een compleet programma uit dat op zaterdag 22 juni van 10 tot 14 uur gaat plaatsvinden in onze sportschool.’

Het kernteam bestaat naast Danvi Zuurhout en Wilma Raaijmakers verder uit Ira ten Bruggencate, Monique Warnei, Patricia Wakker-Janssen, Maarten Mulders en Riekie den Biesen. ‘Het is de bedoeling dat we met medewerking van de stichting Dreams4You zoveel mogelijk donaties ophalen om Carla en Martin hun droomwens in vervulling te kunnen laten gaan.’

Carla de Koning

Actiedag
Naast donaties op de site, ook zullen de collega’s van Martin en vrienden bij TRAINING & ZO op zaterdag 22 juni hun handen uit de mouwen steken om zo hun gewaardeerde collega, vriend te helpen. Om 10:00 uur vindt er een FAMILIE BOOTCAMP plaats waaraan volwassenen kunnen deelnemen voor 7,50 euro en kinderen tot en met 11 jaar voor 5 euro deelnemen. Naast de bootcamp, vinden er ook groepslessen plaats:

10:30 POWERiN.©
11:30 STEPiN.©
12:30 FLEXiN.© [power yoga]
Deze lessen kosten € 7,50 per deelnemer/ per les.

Loterij en veiling
Verder kan iedereen deelnemen aan een loterij waar voor vele ondernemers prachtige prijzen beschikbaar hebben gesteld zoals bijvoorbeeld een intake bij GEZONDXTRA ter waarde van liefst 140 euro. Daarnaast zal er ook een veiling zijn waar onder andere geboden kan worden op een tennisles van Maarten Mulders. Alle inkomsten gaan volledig naar Stichting Dreams4You. Ook zullen er verschillende acties zijn die dag, zoals een vitamine K meting en speeddaten met orthomoleculair diëtist Bianca van de Heuvel van GezondXtra.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.trainingenzo.club


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.