After The Sultans speelt Dire Straits

We schrijven eind jaren zeventig. In de woelige muziekwereld van opwindende punk en bezwerende new wave klinkt opeens een ongewoon geluid. Heldere gitaarakkoorden vormen de sterke fundering in de muziek van Dire Straits. Deze belofte voor vernieuwende muziek, onder leiding van Mark Knopfler, kruist op gedurfde en overtuigende wijze Amerikaanse blues en country met de zo kenmerkende Britse lyriek. Een wereldwijde doorbraak kan niet uitblijven bij zo’n muzikale verrassing. Bij elke gerijpte muziekliefhebber zullen de termen Sultans of Swing, Mark Knopfler en gitaarkunsten worden opgeteld tot één uitkomst: Dire Straits.

Onsterfelijk
De kenmerkende sound van The Dire Straits is wereldwijd een fantastische aanvulling geworden op het muzikale podium en weet heden ten dage nog altijd vele luisteraars en bewonderaars te boeien. In de grootste hitlijsten aller tijden weet deze populaire groep nog altijd hoge noteringen vast te houden, wat getuigt van de gunst van het grote publiek. Liefst 120 miljoen albums gingen van Dire Straits en Mark Knopfler over de toonbanken van alle werelddelen.

After The Sultans

After the Sultans
Dertig jaar later brengt de tribute band After the Sultans die periode weer tot leven. Met de uitvoering van klassiekers als Down To The WaterlineLady WriterTunnel Of LoveMoney For Nothing en natuurlijk Sultans Of Swing wordt de opmerkelijke entree van The Dire Straits en het directe vervolg van deze band in kaart gebracht. En dat weten de vier fantastisch weer te geven. Het resultaat is een tijdloze staalkaart van ragfijne loopjes en soepele swing. De vier bandleden Rob Gollin (gitaar en zang), Ed Gollin (gitaar), John Malawau (bas) en Erich Römer (drums) weten op zeer natuurgetrouwe wijze hun grote muzikale voorbeeld tot de verbeelding te roepen. Beleef ook een uitzinnig gezellige avond bij Café De Bever. Als jij hier niet bij bent geweest weet je niet waar de volgende dag de gesprekken over zullen gaan.

Datum: zaterdag 19 januari 2019
Aanvang: 21.00 uur

Entree: 10 euro p.p.
Voor meer info: www.cafedebever.nl

Health fysiotherapie en training
Training & Zo