Al veel donaties voor bergbeklimming

Bert Konings is een fervent wandelaar en heeft al vele mooie wandeltochten gemaakt. Voor de komende zomer heeft hij zich voorgenomen om wandelend de Franse Alpe d’Huez te gaan beklimmen. Op donderdag 6 juni zal op deze bekende berg de actie Alpe d’HuZes worden gehouden, waarbij maximaal 5.000 deelnemers de berg al fietsend of lopend meerdere malen te gaan beklimmen. Bert wil proberen die dag twee maal naar boven te lopen om de beroemde 21 bochten te bedwingen.

In de aanloop naar die bijzondere dag is Bert gestart om het streefbedrag van 2.500 euro middels donaties en acties bijeen te krijgen. Eén van die acties was het beheer van de garderobe van mfa De Rosmolen in het eerste weekend van dit jaar. Op zaterdag vond de Jeugdmusical plaats van CV De Braoiers en op zondag was de prinspresentatie.

Samen met Theo en Maria Bevers en met zijn vrouw Ria verzorgde Bert de garderobe en de totale opbrengst komt ten goede aan het streefbedrag, met dank aan Fred en Jolanda, de beheerders van Brasserie De Rosmolen. Bert vertelt: ‘We hebben het afgelopen weekend weer een flinke stap richting top van de Alpe d' Huzes kunnen maken. Met het verzorgen van de garderobe inclusief de vrije donaties werd het totaal met ruim 400 euro opgeschroefd naar 1300 euro.Veel dank aan alle sponsors, die met hun donaties gezorgd hebben voor dit fantastisch bedrag.’
Alpe d’HuZes zet zich in voor KWF Kankerbestrijding om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen om onderzoek te kunnen doen om kanker te kunnen bestrijden.
‘Met jouw hulp kunnen we er samen voor zorgen dat kanker ooit een ziekte is die alleen maar gekend wordt door onze voorouders,’ zo besluit Bert.

Wil je ook meedoen om het streefbedrag van 2500 euro te bereiken, kijk dan snel op https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/bertkonings

Bert Konings

Er was veel tijd en energie in gestoken om de actie voor het goede doel onder de aandacht te brengen. Foto: Markeon

 

Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen
Lemmers Zaadhandel