Bands gezocht voor Bevrijdingsfestival Dreumel

Ook dit jaar wordt in Dreumel zeker weer de bevrijding (5 mei 2020) gevierd met B-PoB: Bevrijdings-Pop op de Bol! Deze tweede editie zal speciaal zijn omdat we vieren dat ons land 75 jaar geleden werd bevrijd.

Naast het hoofdpodium (geluid en ondersteuning door Story Sound) zal er voor de kinderen een eigen dj-booth zijn en een educatieve ruimte met aandacht voor de 75-jaar bevrijding.

Voor dit Bevrijdingsfestival in Dreumel worden (beginnende) bands uitgenodigd om het podium te betreden. Speel je in een band of ken je (regionale) bands? Graag komt de organisatie van het festival met jullie in contact via: info@ocdreumel.nl

B-PoB 2020
Voor de tweede keer organiseert het Oranjecomité een Bevrijdingsfestival. Tijdens Bevrijdingsdag is er in de omgeving van Dreumel geen gelijksoortig evenement. Het draagt bij aan de saamhorigheid van de inwoners van West Maas en Waal door ze samen te laten genieten van de muziek en sfeer op B-PoB: Bevrijdings-Pop op de Bol. Wij bieden een podium voor regionale beginnende artiesten. Tijdens dit festival, op Bevrijdingsdag, zal de cultuurhistorie actief worden uitgedragen met een broodjesdropping vanuit een vliegtuig en een fietstocht i.s.m. Tour de Waal. Het Oranjecomité wil samen met de inwoners van Maas en Waal onze vrijheid vieren op deze dag.

Meer informatie over B-PoB volgt later via Facebook en website: www.ocdreumel.nl

Bloemsierkunst van Gruijthuijsen
VC Accountancy