Bergmans heeft de sleutel die leidt naar oplossingen

Schoenmakerij Antoine Bergmans staat al jaren bekend om zijn vakkundige schoenreparatie en reparatie van lederwaren. Zijn winkel biedt ook een ruime keuze aan lederwaren, zoals riemen en tassen. Daarnaast bent u bij Antoine Bergmans aan het juiste adres voor een uitgebreide sleutelservice. Voor alle gangbare huis-, tuin, en keukensleutels kunt u bij Antoine Bergmans terecht om een duplicatie te laten maken. En juist die sleutelservice is de afgelopen tijd steeds omvangrijker geworden.

Transpondersleutels
Door de aanschaf van nieuwe, geavanceerde apparatuur is Antoine Bergmans in staat om een duplicatie te maken van een transpondersleutel voor veel automerken. Dit is een sleutel, waarin zich een chip bevindt met een unieke code. Deze chip stuurt een gecodeerd signaal naar het slot in de auto, waarna de auto kan worden gestart. Het dupliceren van dergelijke sleutels was voorheen slechts voorbehouden aan de dealer van het betreffende automerk. Tegenwoordig kan men voor het dupliceren van een transpondersleutel van vele automerken dus ook prima terecht bij Antoine Bergmans. De professionele sleutelmaker kan met zijn geavanceerde apparatuur de code van de startonderbreker inlezen en vervolgens kopiëren naar een duplicaat.
Van de meest voorkomende automerken kan Antoine Bergmans een duplicaat maken. Wanneer een sleutel defect is, kan in ongeveer 80% van de gevallen worden voorzien in een vervangende sleutel. Geeft uw autosleutel een storing, is deze beschadigd of bent u een sleutel kwijt? Kom dan eens even binnenlopen bij Antoine Bergmans Schoenenreparatie. In veel gevallen kan Antoine je van dienst zijn.

Schoenreparatie
In de ambachtelijke schoenmakerij kunt u ook terecht voor de reparatie van orthopedische schoenen, laarzen, tassen en alle denkbare lederwaren. Schoenmakerij Antoine Bergmans kunt u vinden aan de Zandstraat 95 in Beneden-Leeuwen. Telefonisch bereikbaar op 0487-594453 en nu ook te vinden op facebook.

Van den Berg Woninginrichters
Alex Bouwmarkt