Betalen met je pin op school

Met de pinpas betalen op de middelbare school is heel gewoon

Gaat uw kind (bijna) naar de middelbare school? Die eerste schooldag blijft altijd spannend. U kunt uw kind wél voorbereiden. Ook in het vertrouwd raken met geldzaken. Gebruik groep 7 en 8 om uw kind stap voor stap alles te leren. Zo geeft u uw kind een mooie basis mee.

Uw kind gaat zelfstandig pinnen
Een eigen pinpas bijvoorbeeld. Want goed omgaan met geld kunt u samen oefenen. Pinnen is voor volwassenen dagelijkse kost. Toch maken we onbewust veel keuzes. Het geldbedrag, wel of geen transactie bon, het intoetsen van uw pincode afschermen. Deze stappen zijn voor uw kind niet vanzelfsprekend.

JongWijs naar de middelbare school
JongWijs, het jeugdpakket van RegioBank helpt u daar graag bij. Met een betaal- en spaarrekening voor uw kind zélf, een pinpas, mobiele app én tips over veilig pinnen. Bij ACAM Assurantiën BV - Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Beneden Leeuwen laten ze graag zien wat JongWijs is. Een afspraak maken is niet nodig. Kinderen kunnen met hun ouders gewoon binnenlopen.

Leer uw kind wat verstandig sparen en betalen is
JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke en praktische geldtips. Oók voor de ouders. Want ACAM Assurantiën B.V. geeft ook de ouder jaarlijks interessante informatie en bruikbare tips om kinderen te helpen financieel zelfstandig te worden. Gewoon via de post, op het huisadres. “En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook voor u klaar!” vertelt Mathieu Gerritsen van ACAM Assurantiën B.V..

Leuk extraatje, vraagt u JongWijs met betaalpas aan vóór 27 april 2018, dan krijgt uw kind een mooi welkomstcadeau én €5 op de JongWijs Betaalrekening gestort.

Loop gewoon binnen, zonder afspraak
Ons adres? Pastoor Zijlmansstraat 1 te Beneden Leeuwen. Mathieu geeft aan: Kom langs op ons kantoor Om te horen én zien wat JongWijs u en uw kind kan opleveren.

RegioBank

MFA De Rosmolen
Hent de Vries