Bewust gezond en alternatief Beurs

Een andere kijk op onze toekomst

Ingezonden bericht

Hallo therapeut, coach, gezondheid supplementen, masseur, yoga docent, spirituele artikelen verkoper, alternatieve kleding verkoper, handlezer, waterlezer, aurafotograaf, etc. etc. etc.
Aankomend jaar organiseren wij de Bewust Gezond Alternatief Beurs Maas & Waal. We hebben de organisatie overgenomen van Lenny en Petra en we gaan met eenzelfde enthousiasme als onze voorgangsters de beurs organiseren.

Even voorstellen: Onze namen zijn Jolanda Wiezer en Bertus du Pont.
Jolanda werkt fulltime als holistisch therapeut in haar praktijk De Stroming. Bertus heeft de leiding over het bewustwordingscentrum Chanté Peta, beide gevestigd in Beneden-Leeuwen. We hebben het stokje van Lenny en Petra overgenomen, omdat we het erg belangrijk vinden dat er bekendheid wordt gegeven dat er meer is tussen hemel en aarde en tussen de dokter en psychiater. Een gezonde levensstijl , bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en complementaire gezondheidszorg in de breedste zin van het woord, zijn naar onze mening dé toekomst om gezond tot een hoge leeftijd te kunnen genieten. En om dit uit de schaduw te halen willen we dit graag promoten. En dit promoten kunnen we niet alleen.
Onze overtuiging is dat we dit alleen kunnen bereiken als we onderling verbinden en samenwerken.

We benaderen je daarom via deze weg om je met ons te verbinden en deze Bewust Gezond Alternatief beurs Maas & Waal tot een groot succes te maken. We gaan het de grootste beurs maken in het land van Maas & Waal, waar vooral ruimte is voor de ondernemers uit de regio, maar waar ook van buiten de regio ondernemers worden aangetrokken, om de diversiteit te vergroten van het aanbod.

De beurs zal gehouden worden in de Multi functionele accommodatie De Rosmolen te Beneden-Leeuwen. We nemen op 5 april de Rosmolen over en laten ons zien aan de buitenwereld. We zullen de beschikking hebben over de podiumzaal, podium én de volledige gymzaal.

De promotie zal plaats vinden in een gebied van Nijmegen, Wijchen, Oss en Tiel, zowel via kranten, posters in supermarkten, flyers, sandwichborden, internet en facebook.
Dit is voor jou de kans om jezelf en jouw bedrijf te presenteren.
We hopen dat jij net zo enthousiast bent om met elkaar te verbinden, te netwerken, samen te werken om zo het veld van de complementaire zorg en gezonde levensstijl te promoten en jezelf als ambassadeur op dit gebied te presenteren aan de bezoekers.

Voor de bezoekers is de entree voor de beurs gratis. Er worden 4 gratis workshops gegeven. De nadere invulling van de workshop wordt in een later stadium bekend gemaakt. Mocht je een mooie workshop van 1 uur aan willen bieden, dan vernemen wij dit graag van je. We zullen een keuze maken uit het aanbod workshops die worden aangemeld.

Voor meer info kan je een email sturen naar info@chantepeta.com

Travel Counsellors Linda Kusters
Profile Romijnders