14-09-2018 1 min. Patrick van Haren

Braoiers zamelen oud ijzer in

Braoiers zamelen oud ijzer in

C.V. de Braoiers organiseert 2 maal per jaar de oud ijzer dag. Op deze ochtend kan iedereen zijn of haar oud ijzer inleveren aan de Korte Brouwersstraat 15 (tegen over de kluswijs) in Beneden Leeuwen. De opbrengsten van deze actie gaan volledig naar het organiseren van carnaval Lauwe.

De eerst volgende oud ijzer dag vindt plaats op zaterdag 22 september. Deze geweldige actie is van 8.30 tot 12.00 uur.

Al het oud ijzer e.d. kunt u bezorgen aan de Korte Brouwersstraat 15. De mensen van de Braoiers zijn te herkennen aan hun Braoiers cap.

U kunt natuurlijk ook het oud ijzer zaterdagmorgen laten ophalen, dit is voor de Braoiers geen enkel probleem. U kunt dan bellen naar Rob v.d. Hurk op 06-52001294,
Jordy Elemans op 06-54288224 of Johan v.d. Akker op 06-13812779. De mensen die het komen halen zijn ook weer te herkennen aan hun Braoiers trui en/of cap.

Bijna alle witgoed
Er blijkt met name over het witgoed wat onduidelijkheid te zijn. Even ter verduidelijking: Het enige dat wij NIET kunnen innemen zijn de milieubelastende koelkasten en diepvriezers. Dit in verband met de strenge milieuregels. Dus u kunt wel wasmachines, wasdrogers, fornuizen, verwarmingsketels, oude fietsen e.d. inleveren.

Wat we wel aannemen leest u uitgebreid op de facebook pagina van de Braoiers en op de flyer welke huis aan huis wordt verspreid.

Alvast bedankt!

C.V. De Braoiers

Oud ijzer


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.