Clubs vieren themafeest bij De Bever

Door Rinie van Haren

Café De Bever in Beneden-Leeuwen ontzorgt en verzorgt feesten van zeer uiteenlopende aard. Van een verjaardagsfeest tot een jubileum en van een familiereünie tot een pensioenfeest. Aan elk feest kan een boeiend thema worden verbonden. Niet alleen particulieren maar ook steeds meer bedrijven en verenigingen ontdekken de veelzijdigheid van een themafeest bij café De Bever. Of het nu om de afsluiting gaat van een seizoen, een competitieve overwinning, een jaarlijkse feestavond of een jubileum, er is altijd een reden voor een feest.

Thema’s
Aan een feestmiddag of -avond kunnen allerlei thema’s worden toegevoegd, zoals een roulette of Black Jack, waarbij een professionele croupier het spel uitlegt en leidt. Een djembé-sessie, biertap- of cocktailworkshop, het is allemaal mogelijk. Bij gepasseerde feesten hebben de thema’s al gezorgd voor gedreven onderlinge competities en hilarische hoogtepunten die enorm bijdragen aan de teamsfeer. Natuurlijk zijn de drankjes en hapjes rijkelijk aanwezig tijdens het besloten feest en kan er een volledig verzorgd buffet worden aangeboden.

De Bever

Informatie
Het complete feestelijke programma op maat kan geheel naar de wensen van de organisator worden ingevuld. Wilt u ook eens wat meer informatie over de mogelijkheden en heeft u een feest in het verschiet? Loop dan eens binnen bij Café de Bever. Dan komt u al snel tot de ontdekking dat u voor heel wat minder zorgen beter af bent bij De Bever. Of neem contact op via de website of mobiel nummer.

Café De Bever
Zandstraat 53-02
6658 CM
Beneden-Leeuwen
W: www.cafedebever.nl
E: info@cafedebever.nl
M: 06 520 718 42

Hotel Restaurant De Twee Linden
De Agave