06-12-2019 1 min. Patrick van Haren

College op bezoek bij Smederij Boerakker

College op bezoek bij Smederij Boerakker

Het college van burgemeester en wethouders van West Maas en Waal brachten een werkbezoek aan Smederij Boerakker in Dreumel.

Het Dreumelse bedrijf, gevestigd aan de Van Heemstraweg, is opgericht in 1996 door Hans Boerakker. Smederij Boerakker is sindsdien actief in het maken van nieuwe producten, maar ook in restauratiewerkzaamheden zoals oude hekwerken opknappen of schades herstellen. Ze ontvangen grote nationale klanten, maar staan ook zeker klaar voor kleine reparaties. Hun toepasselijke slogan klinkt dan ook: ‘We zijn voor kleine klanten niet te groot en voor grote klanten niet te klein’. Met een huiselijke showroom en een ruime werkplaats is de smederij een mooi staaltje maakindustrie.

Wethouder Sander Bos: “Het blijft altijd bijzonder en leerzaam. Smederij Boerakker is een mooi familiebedrijf, ik ben onder de indruk van het vakmanschap dat hier geleverd wordt”.

Bezoek ontvangen?
Ondernemers die belangstelling hebben voor een bezoek aan hun bedrijf kunnen contact opnemen met bedrijfscontactfunctionaris J. (Jaimy) Hattu via (0487) 599 549 of jhattu@westmaasenwaal.nl.

Smederij Boerakker


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.