17-08-2018 2 min. Patrick van Haren

Corsoclub op zoek naar actieve handen

Corsoclub op zoek naar actieve handen

In de jaren tachtig nam Maas en Waal diverse keren deel aan het Fruitcorso van Tiel. Toen trad een slapende periode in die in 2009 werd afgebroken. De Corsoclub Maas en Waal werd nieuw leven ingeblazen. Alweer voor het tiende jaar neemt Corsoclub Maas en Waal nu dus deel aan het prestigieuze Fruitcorso in Tiel. En beslist niet zonder succes. Met een aantal schitterende creaties wist de enige corsoclub van onder de Waal publiek én jury te verrassen en hoge punten te behalen. Dit jaar wil de corsoclub Maas en Waal opnieuw scoren, en wel met Paddo’s. Een fraai ontwerp van Paul Zwaan, die al vele jaren verbonden is aan de Maas en Waalse club.

Voorzitter Aart van Gelderen is erg trots op de club en de vele vrijwilligers. ‘Maar er is veel werk te verrichten en we komen momenteel nogal wat handjes tekort,’ zo laat hij aan Blik op Beneden-Leeuwen weten. Er wordt in de hal van Boomkwekerij Van Rijn aan de van Heemstraweg 103 in Wamel hard gewerkt aan het plakken van papier-maché. En dan volgt het schilderwerk, de voorbereiding van de producten en het enorme plakwerk.

Creatief, geduldig en een tomeloze inzet. Als je daarover beschikt wordt er op jou gewacht. Meld je vandaag nog aan. Want wat je dan allemaal gaat beleven, is onbeschrijfelijk. In teamverband aan een eindproduct werken dat spraakmakend is. Een wij-gevoel waar jij onderdeel van kunt uitmaken. Kom gerust eens kijken in de tijdelijke bouwhal waar elke werkdag vanaf 19.00 uur vrijwilligers aanwezig zijn en je alles kunnen vertellen over de corsoclub Maas en Waal en de werkzaamheden. Kom jij ook?

Corsoclub Maas en Waal

Ontwerp 2018, Paddo’s door Paul Zwaan. Trip mee met corsoclub Maas en Waal.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.