18-01-2019 2 min. Patrick van Haren

De Bever is altijd in beweging

De Bever is altijd in beweging

De themafeesten bij De Bever hebben al heel wat tevreden gasten opgeleverd. Of het nu gaat om een verjaardagspartijtje met familie en vrienden, een reünie, een familiefeest, een eindejaarsfeest met collega’s, bij De Bever kun je altijd terecht om er een feest van te maken met geweldige blijvende herinneringen. En aan ieder feest kan een passend thema worden gekoppeld en wordt het feest vooraf helemaal op maat voorbereid.

Maar er is zoveel meer te doen in Café de Bever in Beneden-Leeuwen dat het bijna onmogelijk is om alles op te sommen. Onder het motto ‘Voor ieder wat wils’ licht eigenaar Wouter Bevers al zijn mogelijkheden toe.

Live muziek met geweldige bands, darts in competitieverband of gewoon met je vrienden, poolbiljart, salsa en tango workshops, dj-battles, djembé-sessies, cocktailparty’s, een biertapcursus, het is letterlijk teveel om op te noemen. Als er belangrijke sportevenementen zijn kan er op een groot scherm worden meegekeken. Al deze activiteiten worden georganiseerd door eigenaar Wouter de Bever en zijn team. En wat er nog niet is, kan altijd worden besproken.

‘Ik vind het belangrijk om bezoekers van De Bever iets extra’s te bieden,” zo legt Wouter uit. “Dat houdt de boel fris en in leven. Of het nu een dj-battle is of een salsa-avond; als ik merk waar behoefte aan is gaan meteen de raderen draaien en werk ik de plannen verder uit.’

Een high-tea, kinderfeestjes, receptie, een lunch- of brunchbuffet maar ook voor een koffietafel is café De Bever een prima adres. De mogelijkheden zijn ruim. Wouter de Bever luistert en inventariseert de wensen waarna er offerte op maat wordt samengesteld. Loop ook eens binnen voor informatie of bezoek de website: www.cafedebever.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.