De Bever ontzorgt elk feest op maat

Café De Bever is het winterseizoen succesvol gestart met het presenteren van live muziek. Het programma van dit ‘kroegie op de hoek’ biedt echter heel wat meer dan je zo op het eerste gezicht zou verwachten. Vooral de privéfeesten worden steeds professioneler en de vraag ernaar groeit. Geen rompslomp in huis en alles tot in de puntjes verzorgd, dat wil eigenlijk iedereen die een feest geeft.

In gesprek met eigenaar Wouter Bevers komt direct zijn enthousiasme bovendrijven en somt hij op waarvoor men bij zijn etablissement zoal terecht kan. Maar zijn grootste specialiteit is toch het verzorgen van privéfeesten. ‘Ik kan me daar helemaal in kwijt en stel samen met de klanten een geheel op maat gemaakt programma samen. Daar zijn we de laatste jaren enorm in gegroeid en we hebben al bijna 200 van dergelijke feesten verzorgd’, vertelt Wouter niet geheel zonder trots.

De Bever ontzorgt en verzorgt feesten van zeer uiteenlopende aard. Van een verjaardagsfeest tot een jubileum en van een familiereünie tot een pensioenfeest. Aan elk feest kan een thema worden verbonden. ‘Het begint natuurlijk met een kennismakingsgesprek waarin de wensen worden uitgesproken. Ik verzorg de uitnodigingen. Men levert vijf foto’s aan die op de uitnodiging komen en ik zorg voor de complete uitnodiging, die enkele dagen later klaarligt bij de drukkerij. Dan wordt het feest inhoudelijk besproken en worden alle wensen daarin opgenomen,’ legt Wouter uit.

Er kunnen allerlei thema’s worden toegevoegd, zoals een roulette of Black Jack, waarbij een professionele croupier het spel uitlegt en leidt. Een djembe –sessie, biertap- of cocktail-workshop, het is allemaal mogelijk. Natuurlijk zijn de drankjes en hapjes rijkelijk aanwezig en kan er een volledig verzorgd buffet worden aangeboden.

Het team van De Bever zorgt voor gepaste aankleding van het café zodat het hele plaatje compleet is. Op de uitnodiging wordt in de meeste gevallen het bekende envelopje als kadotip gedrukt. ‘Daar zit eigenlijk de kracht van onze privéfeesten. We zetten een speciale melkbus neer bij de felicitatietafel waar alle gasten dan hun kadotip kunnen deponeren. Uiteindelijk kost zo’n feest dan per gast vaak nog geen tientje, afhankelijk van wat je wensen zijn’, rekent Wouter voor. ‘En de klant blijft altijd de regisseur van zijn of haar eigen feest. Wij zorgen er dan voor dat het de gasten aan niets ontbreekt en dat de klant alle aandacht kan vestigen op de gasten zonder zich ergens om te hoeven bekommeren.’ En als het feest voorbij is, hoeft de klant niet eens voor vervoer te zorgen. Want u wordt netjes thuisgebracht als het feest is afgelopen en de laatste gasten zijn vertrokken.

Wilt u ook eens wat meer informatie over de mogelijkheden en heeft u een feest in het verschiet? Loop dan eens binnen bij Café de Bever. Dan komt u al snel tot de ontdekking dat u voor heel wat minder zorgen beter af bent bij De Bever.

Jon Toebast Tegels en Sanitair BV
MFA De Rosmolen