De Braoiers gaan weer op de Tirolertour

Door Rinie van Haren

Beneden-Leeuwen – Carnavalsvereniging De Braoiers organiseert al enkele jaren een geweldig Tirolerfeest in residentie Brasserie de Rosmolen in Beneden-Leeuwen. Ook dit jaar wordt er weer flink uitgepakt op maandagavond, want vanuit vele reacties werd het voor de vereniging duidelijk dat een Tirolerfeest niet mag ontbreken in het Braoiersrijk.

Naar aanleiding van lovende reacties organiseren de Braoiers ook dit jaar weer het Tirolerfeest in de Rosmolen. Speciaal voor het Lauws publiek is wederom DE Tirolerband van het moment vastgelegd. Niemand minder dan ‘Wir Sind Spitze!’ komt maandagavond naar de Rosmolen. Deze Tirolerband is een mix van de beste volksmuziek, dance, schlagers en nieuwe hits samen in een muzikale cocktailshaker. Tijdens de concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen en eigen mash-up brouwsels voorzien van een dikke blazer en een vingervlugge accordeon. Natuurlijk mogen ook de Wir Sind Spitze! Hits als ‘Hey Rosie’ en ‘Hey Kathy’ niet ontbreken. Doordat de vijfkoppige band zelf al jaren met de poten in de muzikale modder staat, weten de muzikanten precies wat het publiek op dat moment wil meemaken. Hierdoor is geen optreden hetzelfde.

Wir Sind Spitze

Met pullen bier en prachtige aankleding wordt de Rosmolen omgetoverd tot de Tiroler kroeg van Maas en Waal. Zo’n avond is niet compleet zonder gepaste kledij. Lederhozen en dirndl zijn een mooie aanvulling vanuit de kant van het publiek. CV De Braoiers vraagt daarom aan jullie om je mooiste Tiroler-outfit uit de kast aan te trekken en mee te feesten op deze gezellige feestavond.

Carnavalsvereniging de Braoiers is zeer verheugd dat deze gezellige Tiroleravond georganiseerd kan worden. Er wordt gehoopt op vele bezoekers die in Tirolerstijl het feest komen bezoeken. De entree is volledig gratis.

Op maandagavond 24 februari van 20.30 uur tot 01.30 uur is het feest in de Rosmolen te Beneden-Leeuwen. Pullen bieren, schnapps en tirolermuziek zullen deze avond compleet maken en zo wordt er gezamenlijk carnaval gevierd in het Braoiersrijk.

De Agave
Personal Switch