De Julianatoren leukste Kinderpretpark van Nederland

Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet! De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates. Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de draaiende Piraat! 

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. 

Tijdens de weekenden en schoolvakanties zijn je muizenvriendjes te zien in hun eigen spectaculaire grote parkshow “Het Goud van het Wilde Westen”! Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.

Julianatoren

Nieuw: Cas de Ranger
Vanaf 28 april heeft Julianatoren een nieuw karakter: Cas de Ranger. Cas is een avontuurlijke onderzoeker. Hij neemt kinderen en hun ouders mee op ontdekkingsreis door de natuur en vertelt hen alles over dieren, planten en bomen. Op de Showheuvel stoomt Cas alle bezoekers klaar om op avontuur te gaan. Cas de Ranger LIVE is een interactieve show waarin kinderen dingen leren over de natuur om vervolgens dit zelf te ervaren tijdens de Cas de Ranger Experience, een spannend bospad waar je veel kunt ontdekken over dieren en planten op de Veluwe.


Kenmerken van Julianatoren
Gezin met kinderen (0-6)
Gezin met kinderen (7 -14)
Groep kinderen (scholen, verenigingen)
Familie (jong en oud)
Attractiepark

Adres

  • Julianatoren
    Amersfoortseweg 35
    7313 AC Apeldoorn

Julianatoren

Health fysiotherapie en training
Cafe de Bever