13-07-2018 2 min. Patrick van Haren

De Moas en Woalse Biercantus 2018

De Moas en Woalse Biercantus 2018

Meezingen op de beste nummers terwijl het bier niet aan te slepen is?
Op 3 november 2018 wordt er in samenwerking met Brasserie de Rosmolen in Beneden-Leeuwen de Moas & Woalse Biercantus 2018 georganiseerd. De kaarten zijn inmiddels helemaal uitverkocht.

Een biercantus?
De biercantus is van oorsprong iets van studenten. Bij hen is het al jaren een traditie en dit wordt als een supergezellig feestje ervaren. Dit is dan ook de reden waarom wij denken dat Maas en Waal dit wel kan gebruiken!

Tijdens de biercantus zitten de bezoekers natuurlijk aan lange biertafels en drinken onder andere bier. In samenwerking met de Rosmolen, de biercantusleider “DON RUDY” en sfeermakers “Het Pretkabinet” worden liederen gespeeld en is het aan het publiek om uit volle borst mee te zingen totdat het dak van de Rosmolen er helemaal af gaat. De nummers die worden gezongen zijn meezingers die iedereen kent. Mocht je nou toch een nummer niet kennen, geen probleem want iedereen krijgt een boekje bij ontvangst met alle liedjes (+ teksten).

Er is plaats voor 250 gezellige mensen die zich willen laten verassen door een spetterende avond. Het is en blijft een biercantus dus wij hebben nog enkele regels voor jullie:
-Kom alsjeblieft niet te laat. Dit kan gevolgen hebben.
-Het thema is “Diercantus”, dus kom verkleed en trek je mooiste dierenoutfit aan. Tijdens de cantus moet iedereen voluit meezingen met de liederen
-Tijdens de cantus moet je op de tafels staan.
-Tijdens de cantus loop je altijd mee met de polonaise.

Het niet opvolgen van deze regels kan gevolgen hebben. Oftewel, de Moas & Woalse biercantus staat garant voor 100% gezelligheid, plezier en feest!

Waar: MFA de Rosmolen Beneden-Leeuwen
Tijd: Inloop 19.30 uur , aanvang 20.30 uur

Voor meer info, volg ons op facebook/Instagram of neem gerust contact met ons op via mail of telefoon:
mwbiercantus@gmail.com
+31681350127

Instagram: mw_biercantus

Biercantus


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.