DJ Contest in De Rosmolen

Rosmolen Events organiseert in samenwerking met MFA de Rosmolen en Joey Festa NL: de eerste editie van het Maas & Waalse DJ Contest. Ben jij de nieuwe dj-ster uit Maas & Waal? Wil jij eens op een groot podium staan en voor een grote zaal draaien? Produceer jij eigen muziek en wil jij dit eens laten horen aan een groter publiek? Droom jij er van de nieuwe Martin Garrix of Hardwell te zijn? Schrijf je dan NU in voor dit contest!

De winnaars worden beoordeeld door een vakkundige jury en krijgen uiteraard de beker van Maas & Waals DJ talent(en) nr.1....... én de ruimte om een setje te komen draaien op het 'upcoming event' dat staat gedateerd op zaterdag 5 oktober (meer info hierover volgt later).

Hoe schrijf je jezelf in?
Stuur een email naar maasenwaalsedjcontest@outlook.com
Stuur in deze email mee:
• je/jullie naam
• je/jullie leeftijd(en)
• je/jullie huidige woonplaats(en)
• je dj-naam/naam dj-act
• je telefoonnummer
• het muziekgenre dat je draait
• een foto van jezelf als dj
**Vraag aan je ouders toestemming voor het toe mogen sturen van een foto m.b.t. de privacywetgeving**

DJ's uit alle genres zijn welkom en deelname en entree deze avond is geheel GRATIS! Dus breng je opa's, oma's, vaders, moeders, zusjes, broertjes, vriendjes, ooms en tantes gezellig mee. Tevens nodigen wij ook andere gasten zonder directe banden met deelnemers uit om aanwezig te zijn: IEDEREEN is van harte welkom!

LET OP!
Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 20 maart a.s.

Na deze datum gaat de organisatie druk puzzelen om aan de hand van de inschrijvingen een programma in elkaar te zetten. Hierover zal worden gecommuniceerd via de officiële kanalen van Rosmolen Events en via contactinfo naar de deelnemers zelf. Meer info volgt nog, maar schrijf de datum van 20 april alvast in jullie agenda!

Wanneer: zaterdag 20 april
Hoe laat: Zaal open vanaf 19:30 uur, start van dit event 20:00 uur
Waar: mfa en Brasserie De Rosmolen
Entree: Gratis

DJ Contest

 Van den Hurk Meubelen
Einderelatieadvies