Doe de EMB Bloedtest

Advertorial

"Meten is weten!"

Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt (vitamines, mineralen)? Loop je al lange tijd met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Ben je erg moe/futloos, je zit niet lekker in je vel,  vergeet je van alles, heb je last van je darmen? Als orthomoleculair therapeut biedt Wilma Raaijmakers van Training & Zo een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen!

Wat is het?
Door onze bloedvaten wordt dagelijks 7000 keer bloed rond gepompt met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem. Bloedtesten in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan preklinische belastingen én energetische belastingen aantonen. De EMB test kan dit!

Welke verstoringen kunnen o.a. worden aangetoond?
Vrije radicaal belasting
Leverbelasting
Darmverstoring (gedifferentieerd naar mycotische & dysbiotische belasting)
Parasietbelasting
Adrenale Status
pH balans
B12-status
Vitaminepanel
Mineralenpanel
Spoorelementenpanel
Toxische belasting
Virale belasting
Bacteriële belasting
Geopatische stress
Pancreasinsufficiëntie

?Tevens worden andere reguliere waardes gemeten en geanalyseerd zoals:
Trombocyten (aantal bloedplaatjes)
Rode bloedcellen (erytrocyten)
Witte bloedcellen (leukocyten)
Hemoblobine (Hb)
Hematociet (Ht)
Mean Corpuscular Volume (MCV)
Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

?Doel
Het inzichtelijk maken welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten of gewoon als een algehele gezondheidscheck.

Hoe gaat de EMB test in zijn werk?
Met een handige prikpen neem ik wat druppels bloed af uit je vinger. Deze afname is binnen korte tijd gedaan en is heel weinig bloed nodig; je voelt er niets van! Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd waarmee ik samenwerk (Praktijk Wiersma). Over het algemeen is binnen 1,5 week is de uitslag bekend. Op basis van deze uitslag maak ik een passend (voedings-)advies en indien nodig tevens een suppletieadvies.

TARIEVEN OVERZICHT

EMB (bloed) test  €125
De kosten bedragen de bloedtest zelf (het materiaal en inkoop), verzendkosten, de afnametijd, de analyse in het lab en het uitwerken van het uitgebreide behandelplan.

1 VERVOLG CONSULT
30 minuten - Tijdens een vervolgconsult (€22,50 per half uur) wordt de uitslag besproken. Oorzaken en gevolgen van tekorten en/of verstoringen worden duidelijk uitgelegd. Evenals mogelijke behandel- en/of suppletiemogelijkheden.

Aanmelden kan via wilma.trainingenzo@gmail.comof langskomen bij Training & Zo, Rozenstraat 20, 6658 WX, Beneden-Leeuwen.

Schoenmakerij Bergmans
MFA De Rosmolen