12-10-2018 3 min. Patrick van Haren

Door het lint bij Praktijk Coach Marianne

Door het lint bij Praktijk Coach Marianne

Ze hebben het maar getroffen met het mooie nazomerweer. De genodigden hebben buiten zich verzameld en iedereen is in afwachting van de komst van de burgemeester, die dadelijk de opening zal verrichten van de nieuwe Praktijk Coach Marianne aan de Bikkelen.

In een korte toespraak juicht burgemeester Van Neerbos de komst van deze praktijk naar ons dorp toe. ‘We leven in deze haastige maatschappij van dag tot dag, van week tot week en van salarisstrook naar salarisstrook. Als er zich dan een situatie in het leven voordoet waarbij je afhankelijk bent van behandelingen of begeleidingen is het goed om te weten dat zo’n praktijk zich in onze nabije omgeving bevindt. En dat er deskundigheid aanwezig is.’

Praktijk Coach Marianne

Zoals het bij een officiële opening behoort wordt er een kussen aangereikt waarop twee scharen liggen. De burgemeester en Marianne nemen elk een schaar waarmee het speciale lint wordt doorgeknipt dat toegang verschaft tot de nieuw ingerichte praktijk. Alle genodigden volgen de burgemeester en Marianne op de voet om een kijkje te nemen in de ontvangstruimte, de spreekkamer en de sportzaal. Het ziet er allemaal verzorgd en nieuw uit, klaar voor gebruik.

Praktijk Coach Marianne

Marianne is al een week in het nieuwe pand actief en heeft met haar praktijk Maasbommel achter zich gelaten om hier een volgende stap te maken in haar carrière. Naast haar baan als verpleegkundige onderhield Marianne van Leeuwen al enkele jaren een praktijk aan huis in Maasbommel. Of liever gezegd ín huis. Die praktijk groeide uit zijn jasje en zonder dat ze al op zoek was naar vervangende ruimte valt haar oog op een leegstaande praktijk aan de Bikkelen in Beneden-Leeuwen. Ze zocht contact met de familie van Lent, eigenaar van het pand. Al snel borrelen er nieuwe ideeën op en besluit ze om haar praktijk te vestigen in de mooie locatie direct aan de rand van het centrum van Beneden-Leeuwen.

Haar klanten prijzen niet alleen haar vakkennis, maar waarderen ook de kleinschaligheid waardoor de praktijk zo persoonlijk en vertrouwelijk is. In de huis-aan-huis flyer is een opsomming te lezen van wat deze nieuwe praktijk zoal te bieden heeft. Coaching (welzijn) en consulting, angst- en stressbeheersing, Mind-Walk®, voedingsadviezen, wellness en beweging. U kunt er ook terecht voor massages, met als specialisatie massage bij Fibromyalgie en massage bij mensen die kanker hebben of hebben gehad. Deze vorm van dienstverlening is vooral uniek in de regio. Marianne verzorgt verder groepslessen met verschillende soorten sport zoals onder andere Zumba®, Piloxing®, Mind-Flow® en Body-Roulette.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact op of kijk alvast op www.coachmarianne.nl

Fotoreportage: Markeon

coach2018041 coach2018041 coach2018041 coach2018041 coach2018041 coach2018041 coach2018041 coach2018041 coach2018041 coach2018041 coach2018041 coach2018041 coach2018041 coach2018041


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.