21-09-2018 2 min. Patrick van Haren

Dorpskwaliteitsplan ligt ter inzage

Dorpskwaliteitsplan ligt ter inzage

Heeft u het plan van uw eigen dorp al gelezen? Het Dorpskwaliteitsplan is in concept gereed. U als inwoner weet het best wat de kwaliteiten in uw dorp zijn. Daarom willen we het concept graag met u delen en uw reactie hierop horen.

Vragen en meer informatie Kijk op: www.westmaasenwaal.nl/Dorpskwaliteitsplan of neem contact opmet mevr. H. (Hennie) den Boer via: T 14 o487 of E hdboer@westmaasenwaal.nl.
De conceptstukken liggen ook bij het Klantcontactcentrum in ons gemeentehuis

Waarom?
Onze gemeente heeft acht mooie dorpen. Elk dorp heeft een eigen ruimtelijke kwaliteit en een eigen identiteit. Graag willen wij die ruimtelijke kwaliteit en identiteit benoemen en vastleggen. Door dit samen met u te doen, verwachten wij dat wij ook samen deze kwaliteiten behouden of versterken. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe ideeën goed passen in de dorpen en recht doen aan de geschiedenis en identiteit van de dorpen.

Op dinsdag 9 oktober is er in het gemeentehuis een speciale bewonersavond voor Beneden-Leeuwen mits er voldoende belangstelling is. In de andere kerkdorpen is er ook een bewonersavond georganiiseerd zonder voorbehoud omdat de opkomst doorgaans hoger is dan in ons dorp. Laat deze kans neit voorbij gaan en laat u informeren over het kwaliteitsplan van Beneden-Leeuwen. Dat is ook digitaal al in te zien via de website van onze gemeente.

U kunt het Dorpskwaliteitsplan voor Beneden-Leeuwen downloaden via: https://www.westmaasenwaal.nl/in-de-gemeente/dorpskwaliteitsplan_41468/


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.