Eerste Braoier voor de Prins en Funkenmarieke

Maandenlang is er gewerkt aan de nieuwe carnavalskrant van het Braoiersrijk. Het bezoeken van alle adverteerders, het verzamelen van de advertenties, het samenstellen van teksten, het zoeken en sorteren van vele foto’s. Het is zomaar een greep uit de vele werkzaamheden die het uitbrengen van zo’n krant met zich meebrengt.

De goede samenwerking van de daarvoor in het leven geroepen commissie met DAT reclame is daarbij onontbeerlijk. Dit Leeuwense reclamebedrijf zorgt met haar deskundigheid voor de lay-out en opmaak. Regelmatig waren er tussentijdse controlerondjes. Als de werkzaamheden in een afrondende fase zijn gekomen en de deadline nadert, worden de puntjes op de i gezet en vindt er nogmaals een controleronde plaats.

Braoier

De commissie van de carnavalskrant samen met Prins Herald d’n Enigste en zijn Funkenmarieke Ilja. Van links naar rechts: Rinie van Haren, funkenmarieke Ilja, voorzitter Wilco van Tuijl, Theo van Gelder, prins Herald d’n Enigste, Astrid van Gelder en Marja van Gelder. (niet op de foto: Hanneke de Vries-Hoefnagel).

De carnavalskrant ‘de Braoier’ van 2020 is 63e jaargang en is opnieuw een zeer verzorgde krant geworden, zo zijn de eerste reacties als het eerste exemplaar aan Prins Herald d’n Enigste en zijn Funkenmarieke Ilja zijn overhandigd en een aantal leden van de carnavalsvereniging voor het eerst door de krant bladeren.

Volgend jaar jubileert carnavalsvereniging De Braoiers en dan zal ook de carnavalskrant aandacht besteden aan het jubileum. Heb je ideeën voor de redactie? Laat het dan vooral weten. Stond de advertentie van jouw bedrijf dit jaar niet in de Braoier? Dat is dan een gemiste kans die je kunt tackelen voor de volgende editie door even te mailen naar de Braoiers.

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.braoiers.eu

De Agave
Ciska s Mode