Fantastisch geslaagd Bocciatoernooi

Het veertiende Coen de Lange Memorial Bocciatoernooi 2020 was geweldig

Op zondag 12 januari 2020 organiseerde de Aangepaste Sportvereniging Vizier voor de 14e keer het Coen de Lange Memorial Boccia toernooi. Boccia is een sport voor mensen met een (ernstige) lichamelijke beperking en lijkt op ‘jeu de boules’. Dit Boccia toernooi werd gehouden in onze prachtige accommodatie MFA de Rosmolen, die deze dag in zijn geheel bezet zou worden door 42 Boccia spelers met hun begeleiders uit Nederland en België.

Boccia toernooi

Het was een fantastische dag, waarin meer dan 100 spannende wedstrijden gespeeld zijn. De gehele dag heerste er een zeer goede en sportieve sfeer. Er werd bij de wedstrijdspelers en recreanten gestreden om de wisselbeker. De recreanten waren in twee groepen onder verdeeld, één groep voor beginners en één groep voor gevorderden. De halve finales en de finales bij de recreanten en wedstrijdspelers waren zeer spannend en de spanning was dan ook te snijden. Uiteindelijk gingen er 12 spelers met een welverdiende (wissel)beker naar huis.

Boccia toernooi

De uitslagen zijn:

Wedstrijdsporters

1.     Jordy van den Brande - Spinnaker, België

2.     Nick Peters - SVG, Den Bosch

3.     Pieter Verlinden - Somival, België

4.     Stefan Roembeek - ASV Vizier, Beneden-Leeuwen

Recreanten gevorderden

1.     Mario Hillebrandt - Boules Plesant, Vlissingen

2.     Gonnie Passage - Boccia Roermond

3.     Will Hoogesteger - Boules Plesant, Vlissingen

4.     Bert Meeuws - KVG Meerhout, Belgie

Recreanten beginners

1.     Sanne Diels - Boccia Roermond

2.     Nick Seegers - Boccia de Pont, Rotterdam

3.     Els Hoedemaker - Boccia Roermond

4.     Arman Phoorgarib - ASV Vizier, Beneden-Leeuwen

Het toernooi wordt door diverse mensen het mooiste toernooi van het jaar genoemd. Wij willen alle vrijwilligers, en alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage. Zonder hun bijdrage was dit toernooi niet mogelijk geweest.

De leden van ASV Vizier trainen iedere donderdagavond van 18.00 uur tot 19.30 uur in de sportzaal van MFA Rosmolen te Beneden-Leeuwen. Tijdens deze avond is er naast een serieuze training ook ruimte voor een lolletje en is het reuze gezellig. Soms wordt de training na afloop afgesloten in de gezellige bar met beheerders Fred en Jolanda.

Wie een keer wil komen kijken of mee wil doen kan tijdens de trainingsavond gewoon binnen lopen. Voor meer informatie over Boccia kunt u mailen met asv.vizier@gmail.comof kijken op www.asv-vizier.nl of www.facebook.com/ASVVizier

Fotoreportage door Reinier Jansen van Beelden uit de Regio. Kijk ook eens op zijn website voor prachtige reportages uit Maas en Waal.

boccia2020003 boccia2020003 boccia2020003 boccia2020003 boccia2020003 boccia2020003 boccia2020003 boccia2020003

Lemmers Zaadhandel
Compact Rent