Ga mee op avontuur met de Ri4daagse

De Ri4daagse kent dit jaar twee afleveringen. Expeditie Oost start op hemelvaartsdag donderdag 30 mei in Millingerwaard en eindigt op zondag 2 juni bij Slot Loevestein. Vier dagen struinen langs de rivier. Ben jij avontuurlijk ingesteld en hou je van een sportieve uitdaging? Dan is deze expeditie beslist iets voor jou.

Struinen, fietsen en varen in 4 dagen tijd van het meest oostelijke punt van Expeditie Oost: de Millingerwaard naar Slot Loevestein, een prachtig kasteel pal aan de rivier.
Vier dagen lang door de robuuste natuurgebieden langs de grootste rivier van West Europa trekken, struinen over rivierstranden, met kleine bootjes nevengeulen en andere wateren oversteken, zwieren met onze fietsen over kronkeldijken en varen met grotere schepen over de Waal. Het is een avontuurlijke tocht met prachtige vergezichten, mooie ontmoetingen en een bijzonder belevingsprogramma.
Iedereen loopt en fietst in zijn eigen tempo, samen of alleen –het reizen gebeurt dus niet in één groep- waardoor je kunt genieten van de rust en de weidsheid van het landschap.

ri4daagse

Kijk voor meer informatie op www.ri4daagse.nl

TIP: Voor de liefhebbers is er dit jaar nog een tweede struintocht. Expeditie West voert je op donderdag 26 september vanaf slot Loevestein naar de Noordzee waar je op zondag 30 september aankomt.

Skoen
Partyverhuur van Dreumel