Gerard komt naar je toe deze lente

Kan of mag je door het Corona virus niet op bezoek bij je vader of moeder? Of moeten de kleinkinderen hun Opa en Oma even missen? Of kun je een goede vriend, vriendin, familielid tijdelijk niet bezoeken omdat hij/zij ziek is? Of wil je zomaar iemand een hart onder de riem steken in deze moeilijke periode? Bloemsierkunst Van Gruijthuijsen is er graag voor jou. Eigenaar Gerard van Gruijthuijsen legt uit: ‘Wij gaan in Beneden-Leeuwen en in de nabije regio zo veel mogelijk mensen blij maken met bloemen.

Bloemsierkunst van Gruijthuijsen

Bezorgkosten?
‘Die zijn er niet. Dat doen wij gratis voor u’, aldus Gerard.

Hoe werkt dat dan?
Je appt op nummer 06-13 80 02 48 de volgende gegevens door:

• je wensen
• jouw naam en dat van degene aan wie de bestelling toekomt
• het bezorgadres
• de tekst voor op het kaartje
• en het te besteden bedrag

Vervolgens zal de bloemist je een tikkie sturen en na betaling zorgt het team van Bloemsierkunst Van Gruijthuijsen dat alles keurig wordt geregeld. Zijn de bloemen voor jezelf bestemd en heb je wat inspiratie nodig? App een foto van je vaas en het team denkt graag mee over de mogelijkheden.

Gerard vertelt: ‘Veiliger kan het niet. Wij bellen aan en leggen of zetten alles voor de deur. Geheel in de lijn van noodzakelijke maatregelen die gesteld zijn door het RIVM. We willen graag service bieden en daar waar mensen gevraagd wordt zoveel als mogelijk thuis te blijven reiken we graag een helpende hand. Bedenk eens hoe makkelijk je anderen en jezelf op deze wijze blij kan maken. Kleine moeite, groot gebaar. Uiteraard blijft de winkel zo lang mogelijk open, en volgen we alle hygiëne regels van het RIVM. Laten we extra lief zijn voor elkaar nu. In goed Lauws: Say it with flowers.’

Bloemsierkunst van Gruijthuijsen
6658 BG Sportlaan 13
Beneden-Leeuwen
T: 0487-591657
M: 06-13 80 02 48
www.bloemenvooru.nl

Gruijthuijsen Bloemsierkunst

Femme Vital Leeuwen
RegioBank