Geslaagde nieuwjaarsreceptie van Zonnebloem BBAA

Wat een geslaagde nieuwjaarsreceptie was het voor de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling BBAA (Batenburg, Bergharen, Appeltern en Altforst). Op dinsdag 7 januari hebben alle aanwezigen met z'n allen geproost op het nieuwe Zonnebloemjaar 2020.

De middag werd gehouden in Dorpshuis de Uithof in Altforst. De live muziek van de formatie The Melody Players uit Beneden-Leeuwen was geweldig en de muzikale invulling sloot geweldig aan op de behoefte van het aanwezige publiek. Er werd zelfs een polonaise gelopen.

Zonnebloem BBAA

De nieuwjaarsreceptie leende zich uitstekend  om even stil te staan bij twee jubilarissen en hen in het zonnetje te zetten. Beide vrijwilligers zijn al 10 jaar actief bij de afdeling. Ook werden alle vrijwilligers nog extra bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar. De bloemen die hierbij hoorden kwamen van Karakter Bloemen uit Beneden-Leeuwen.

Voorzitter Mariëtta Boelhouwer was aan het eind van het programma bijzonder vereerd over het succes van de receptie. ‘We zijn wel honderd keer bedankt door de gasten dat ze het een leuke en goed verzorgde feestelijke middag vonden. Dat is uiteindelijk waar we het als Zonnebloem afdeling allemaal voor doen.’

Zonnebloem BBAA

MFA De Rosmolen
Wim Nijs Maatwerk en Interieurbouw