Gezellig programma tijdens kermis in Leeuwen

Ook dit jaar organiseert de stichting Evenementen & Promotie Beneden-Leeuwen tijdens de Kermis in Beneden-Leeuwen weer een boordevol programma! En ook dit jaar is de entree weer helemaal GRATIS.

Vier dagen feest op het plein met voor ieder wat wils.

Op zaterdag vindt de aftrap plaats met "PARTY DJ JOEY. Dit belooft meteen al een daverend begin te worden van de gezelligste kermis in de regio. Op zondag wordt het feest voortgezet met het TOP duo INMOST in de middaguren. Na de positieve reacties van vorig jaar op de zaterdagavond zeker de moeite waard om op zondag tijdens uw bezoek aan de kermis even binnen te lopen.
De zondagavond wordt het programma afgesloten met DJ-zanger LEVI LIVE.
Op maandagmiddag is er het grootste en gezelligste kermismatinee uit de regio met muziek van 3 OF US Plus. Op veler verzoek gaat het feest op maandagavond gewoon door met DJ LEVI LIVE.

Nieuw dit jaar. Op dinsdagmiddag is er dan eindelijk het langverwachte SENIORENMATINEE. Een doelgroep die met sommige evenementen een beetje in de vergetelheid is geraakt wat op deze middag in ere hersteld zal gaan worden. Een heerlijke dansmiddag voor ALLE senioren uit Maas en Waal m.m.v. The Melody Players.

Op dinsdagavond beleeft de kermis in Leeuwen een GRAND FINALE met de  nu al niet meer weg te denken AVOND VAN HET LEVENSLIED.
Vele Nederlandstalige artiesten zullen op deze avond zorgen voor een onvergetelijke afsluiting van Kermis Leeuwen 2018.

Zie voor de line-up van dinsdagavond "De Avond van het Levenslied" op de oranje poster. De stichting Evenementen & Promotie Beneden-Leeuwen werkt al enkele jaren nauw samen met de uitbaters van verschillende attracties. Om die reden kunnen de munten uit de feesttent ook dit jaar weer bij meerdere attracties op de kermis worden gebruikt.

Kermis in Beneden-Leeuwen vindt dit jaar plaats van zaterdag 8 september tot en met dinsdag 11 september 2018 in de feesttent op het Dorpsplein.

Kermis Leeuwen 2018

Profile Romijnders
Care Letselschade B.V.