17-08-2018 1 min. Patrick van Haren

Gooische Bingo met fraaie prijzen

Gooische Bingo met fraaie prijzen

Deze avond is vrij toegankelijk voor iedereen die zin heeft in het spelen van een avondje bingo. Bij deelname is een bingokaartboekje noodzakelijk. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!!!

In het kader van de jubileumvieringen van Lewabo zal er op vrijdag 24 augustus een Gooische Bingo plaatsvinden in de feesttent op het sportpark van Lewabo aan de Peel. De bingo zal starten om 19:00 uur en het belooft een humoristische avond te worden met veel gezelligheid, lol en gein. De presentatie van de bingo is in handen van een “Gooisch paar”

Natuurlijk hebben zij ervoor gezorgd dat er prachtige prijzen te winnen zijn. Op deze avond worden maar liefst 10 bingorondes gespeeld en als laatste een extra ronde voor een fantastische hoofdprijs rond de klok van 23:00 uur.

Bingokaartenboekjes zijn voor slechts €10,- vanaf 19:00 verkrijgbaar in de feesttent. Er is afsluitend nog een extra rond met een hele fraaie hoofdprijs. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door Leeuwense DJ's Maarten en Jordy.

Deze avond is voor iedereen toegankelijk dus neem je familie, vrienden en kennissen mee naar deze prachtige avond. Vooraf opgeven is fijn zodat de organisatie weet wat er verwacht wordt. Je kunt je opgeven via www.lewabo.nl, een mail sturen naar gooischebingoavond@lewabo.nl of in het clubhuis.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.