11-01-2019 1 min. Patrick van Haren

Hannie Kersjes exposeert in gemeentehuis

Hannie Kersjes exposeert in gemeentehuis

In de maanden januari, februari en maar 2019 exposeert Hannie Kersjes haar schilderijen in het gemeentehuis in Beneden-Leeuwen. De grootste passie van Hannie is schilderen met olie, acryl of aquarel, waarbij acryl haar voorkeur heeft. Zij is een echte autodidact (self made) en heeft zich op een geheel eigen wijze verschillende schildertechnieken aan geleerd.

Hannie Kersjes

Haar schilderijen zijn veelal figuratief waarbij realisme als basis dient. De natuur is haar grootste inspiratiebron. Het werk wordt gekenschetst door veelzijdigheid. Indien gewenst kan er ook op opdrachtbasis worden geschilderd, waarbij het portretteren en bloemschilderen tot haar favoriete bezigheden behoort. Regelmatig komt u haar (met haar dochter) op exposities tegen. Hannie is genomineerd geweest voor de Kunstprijs van Maas en Waal.

Hannie Kersjes

U bent van harte welkom
Tot eind maart 2019 is de expositie van Hannie Kersjes te zien in het gemeentehuis van West Maas en Waal, Dijkstraat 11 te Beneden-Leeuwen. Op maandag tussen 8.30 uur - 19.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8.30 uur - 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 uur - 13.00 uur.

Hannie Kersjes


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.