Herdenking Gesneuvelde Stoottroepers

Op zondag 14 oktober a.s. zal in Beneden-Leeuwen de jaarlijkseherdenking plaatsvinden van de gesneuvelde Stoottroepers. In Brasserie De Rosmolen vindt de ontvangst van genodigden plaats waarna er een presentatie zal zijn in beeld en geluid in de toneelzaal van mfa De Rosmolen.  Een geheel nieuwe en indrukwekkende reportage zal worden getoond, waarbij iedereen van harte welkom is. Aansluitend vertrekt om ongeveer 13.15 uur de stille tocht vanaf de Rosmolen via de Leliestraat, Seringenstraat, Zonnebloemstraat, Akkerstraat, Rozenstraat en Pastoor Zijlmansstraat naar het ereveld van de Gesneuvelde Stoottroepers.

Tijdens de plechtige herdenking zijn er twee minuten stilte, saluutschoten door het vuurpeloton, het Taptoesignaal, het voorlezen van het dodenappèl, dekranslegging op het Erekerkhof en ook op het parochiekerkhof en toespraken van een geestelijk verzorger en burgemeester Vincent van Neerbos van de gemeente West Maas en Waal.

Aanwonenden worden verzocht halfstok te vlaggen en tijdens de stille tocht langs de route stilte in acht te nemen. Door onze aanwezigheid op 14 oktober a.s. tonen wij onze dankbaarheid en ons medeleven, in het besef dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is, maar een kostbaar goed dat door iedereen gekoesterd moet worden. Wij zijn dat aan allen die hun leven gaven verschuldigd.

Stoottroepen

Care Letselschade B.V.
VC Accountancy