Hollandse middag bij Dijkensport

Bij binnenkomst van het Bourgondisch Fruitwandelen en Bourgondisch Fruitfietsen worden alle deelnemers en toeschouwers getrakteerd op een heuse Hollandse middag mede mogelijk gemaakt door Dijkensport. Met regionaal zangtalent van onder andere de Tielse Rutger van Barneveld, de uit Nijmegen afkomstige Joop Lens, Femke Hengeveld uit Arnhem  en uit het naburige Druten komt Kevin Otten. Verder is er een surprise optreden van het Drutense duo Happy Ouwer.Eenhele middag gezellige Nederlandstalige hits van vroeger en nu op het grote terras en in de feesttent. De entree is gratis. Een productie van Party People Maas en Waal

Kevin Otten is geboren op 20 november 1993 in Nijmegen en groeide op in Druten. De passie voor muziek begon al vroeg, en overal waar hij gaat en staat draait het om muziek. Kevin zijn hart ligt bij Nederlandstalige lied. Toen hij 12 jaar was stond hij voor het eerst op het podium bij een bandje op de camping waar hij destijds stond. Vanaf dat moment begon het balletje te rollen! Al gauw kreeg hij zijn eerste geluidsetje van zijn vader waarmee hij kon oefenen. Door de jaren heen is hij zichzelf gaan ontwikkelen en zingt nu veelal in de weekenden.
Werkend als stukadoor zingt hij de hele dag met het Nederlandstalige lied mee op de bouw! En nu heeft hij de stap gezet om een eigen single te gaan opnemen, en dat deed hij bij Frank van Etten in de studio. Nu is zijn eerste single een feit, getiteld; "Denk jij nou echt"
De tekst van het liedje ''Denk jij nou echt"  is geschreven door Frank van Etten en is wel iets wat ik in het verleden heb meegemaakt,  maar gelukkig wij gaan nog gewoon leuk met elkaar om en in die zin slaat het niet echt op mij. Maar Kevin vind het belangrijker dat de mensen iets aan de tekst hebben, en dat het in je hoofd blijft zitten en het makkelijk mee te zingen is. Daarom hebben ze bewust gekozen voor een lekker up-tempo nummer. De verwachting is dat we nog veel van Kevin Otten zullen gaan horen. Hij tekende een albumcontract bij Frank van Etten studio's waar hij 12 nieuwe liedjes voor gaat opnemen die eind 2018 gaat uitkomen.

Femke Hengeveld is op 12-05-1990 geboren in Zevenaar, en woont nu in Arnhem. Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige, vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een podium carrière. Door haar vele optredens op bruiloften en partijen speelde ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze werd vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgden er vele optredens. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen. In februari 2016 werd haar eerste solo single Ik Laat Je Gaan uitgebracht. Dit nummer werd goed ontvangen door de fans en de radio stations. Op 18 September 2016 werd de volgende single 1000 Bange Nachten gepresenteerd. Dit uptempo nummer werd geschreven door Jeroen Englebert, geproduceerd door Hans Bedeker en opgenomen in de Fendal Studios. De bijbehorende videoclip werd geproduceerd door Zeno Groenewegen. Met exact ditzelfde team werd er wederom gewerkt aan een waardige opvolger: Laat Me Gaan. Dit lekkere uptempo, fris en poppie nummer werd gelanceerd in februari 2017. Ook dit nummer werd weer fantastisch ontvangen door de stations en is landelijk te horen op de radio, en te zien bij diverse muziekprogramma’s op tv. Femke heeft hiermee een eigen sound gecreëerd en het publiek kan dit erg waarderen. Zij zal dan ook samen met haar vaste team blijven werken aan nieuwe singles en bouwen aan haar muzikale carrière. Wekelijks treed zij meerdere malen door het hele land op, en heeft zij het podium al gedeeld met Nederlands allergrootste artiesten. Of het nu gaat om een lievelingsnummer ten gehore te brengen tijdens een uitvaart of bruiloft, of het nu gaat om een allround set van een half uur in een mega feesttent: Femke zal u verbazen tijdens haar optredens, van klein gezongen nummers naar powerfull in een split second en met een heel breed repertoire, zowel Nederlands als Engelstalig, zowel ballads, feest maar ook dance.

Rutger van Barneveldis geboren op  13 augustus 1990 en woonachtig in Tiel. Sinds 2003 is Rutger druk bezig met  zingen en optredens. Daarvoor zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden. Op een bepaald moment vroeg een vriend of Rutger tijdens een feest van een Tielse voetbalvereniging wilde zingen. Dit werd zijn eerste optreden, met zijn stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk… maar deze avond verliep zeer prettig en Rutger had zijn eerste succes te pakken. Toen wist hij: “Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen”. Tot op de dag van vandaag loopt het nog steeds goed en is Rutger een graag geziene gast op ieder feest. Rutgers eerste single heet Helena is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie. Bovendien is het nummer een absolute kroegen hit die zeker nog veelvuldig te horen zal zijn. Rutger is tijdens het Waalkadefeest van Frans Duijts eerste geworden tijdens de battle in het voorprogramma waarin hij het opnam tegen diverse andere talenten. Hierdoor zal Rutger waarschijnlijk in de toekomst nog het een en ander met Frans Duijts gaan ondernemen. In december 2013 startte de zeer succesvolle real-live soap “Ik geloof in mij” op TV Gelderland. Mede door het succes van de soap komt er eind juni 2013 een nieuwe single uit geschreven door René Le Blanc en Frank van Etten met de titel “Een dag uit duizend dromen”. De serie “Ik geloof in mij” startte op 30 april 2014 met de nieuwe afleveringen dit omdat het eerste seizoen een groot succes was. Op 4 juli 2014 zal Rutger een mooi duet zingen met Frans Duijts tijdens het Hollands Spektakel (Concert Frans Duijts). Ook zijn we natuurlijk weer druk bezig met een mooie nieuwe single die Rutger aangeboden heeft gekregen van een Belgische producer.

Joop Lens, een geboren en getogen Nijmegenaar, zingt al zijn hele leven. Al op jonge leeftijd was hij mateloos populair in de Nijmeegse Volkswijken, waar hij zeer regelmatig optrad. Later werden dat optredens op de grotere podia in de oudste stad van Nederland zoals tijdens de 4-daagse feesten en "De Dag Van Het Levenslied'.
De echte en landelijke doorbraak van zijn carrière bereikte Joop met zijn deelname aan het Tros TV programma ‘Duizend Sterren Stralen' toen hij tot de finale wist door te dringen. Als finalist mocht Joop optreden in een uitverkochte Gelredome, samen met Frans Bauer. Met een platencontract op zak, lovende woorden en gouden voorspellingen van kenners en critici, zou hij als een echte ster gaan stralen! Helaas werd Joop enige tijd later geconfronteerd met stemband problemen. Het overbekende ‘knobbeltje', waarmee veel artiesten te maken krijgen.
Na een succesvolle operatie in het Belgische Gent en de daarbij behorende herstelperiode is Joop Lens wéér helemaal terug! In de studio van Koos Alberts heeft Joop met producer Bart van der Post en René Le Blanc enkele nummers opgenomen. De single keuze is gevallen op het prachtig vertolkte nummer ‘Dat Ene Moment'.
De single komt uit op het nieuwe platenlabel van Riny Schreijenberg: Ynos Music en wordt ondersteund met een geweldige videoclip, die op vele stations zal worden uitgezonden. Joop Lens droomt ervan om het Nederlandse publiek te betoveren met zijn prachtige warme stemgeluid.

Van de Geer Tweewielers
Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen