16-05-2019 1 min. Patrick van Haren

Horecatoernooi in jubileumweekend Leones

Horecatoernooi in jubileumweekend Leones

Op zaterdag 15 juni**** vindt de 22e editie van het Horecatoernooi plaats op het sportpark van s.v. Leones. Het toernooi wordt gehouden op de zaterdag van het 90jarig jubileumweekend van s.v. Leones. Vanwege het 90 jarig jubileum staat het Horecatoernooi in het teken staan van de Nineties. We gaan terug naar de tijd van Looney Tunes, Cartoon Network, de Vengaboys, Nintendo en Thunderdome.

De tijd dat je je biertje nog betaalde met guldens, Jantje Smit nog voor z'n oma zong, Utopia nog Big Brother heette en het Nederlands elftal zich wél kwalificeerde voor alle EK en WK eindtoernooien. Kortom genoeg inspiratie voor de organisatie en deelnemers om er een mooi Horecatoernooi van te maken!

Deel de datum alvast met je team en start met brainstormen over je voetbaloutfit! Uiteraard zal het ludiekste team worden beloond met een mooie prijs! In april zullen de teams van vorig jaar een mail ontvangen voor het inschrijven en wederom krijgen zij voorrang met inschrijven op nieuwe teams. Vervolgens wordt de inschrijving geopend voor nieuwe teams.

Horecatoernooi

Sportiviteit en gezelligheid gaan hand in hand tijdens het jaarlijkse Horecatoernooi. Foto: Markeon


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.