Hosmolenbal met De Gebroeders Ko

 Kom ook naar het gezellige Hosmolenbal

Het Hosmolenbal in Beneden-Leeuwen bij CV De Braoiers staat bekend als één van de gezelligste carnavalsfeesten in de regio. Het is een feest voor alle leeftijden en naast geweldige feestmuziek van de dj zijn er elk jaar weer bekende artiesten die de sfeer weten te verhogen. Dit jaar zullen de gebroeders Ko het podium van het Hosmolenbal betreden en zich optimaal laten horen.

Gebroeders
De broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de Gebroeders Ko. Met hun zelf geschreven nummers staan zij al jaren aan de Top in Nederland. Leuke gezellige muziek maken is hun motto: Gebroeders Ko muziek is voor alle leeftijden. Ton en Gerard Koopmans wonnen op 11 november 1997 de verkiezing van het carnavalsnummer in Raamsdonkveer waarmee zij een begin maakten met hun carrière Ton en Gerard werkten beiden in de bouw en daar werden ook hun 1e teksten gemaakt en liedjes meegezongen door de bouwvakkers.

Hits
Na een bescheiden hitje met het nummer “De Boswandeling” en “Ik heb een toeter op m’n waterscooter “, scoorden de Gebroeders Ko een vette hit in Nederland en vakantie vierend Europa en kregen zij Landelijke bekendheid. Daarna volgden tientallen Top 100 Hits op rij. Inmiddels is dit feest duo niet meer weg te denken in het Nederlandse feestcircuit en kom je de twee overal tegen op festivals, tentfeesten en zalen, het hele jaar door.

Gebroeders Ko

Pascal Redeker
Pascal timmert al een aantal jaar flink aan de weg, met als resultaat dat hij zich 1 van de meest geboekte artiesten mag noemen. De reeds gemaakte singles als: Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen, De Wereld Mag Het Weten, Kijk Om Je Heen en Dansen Tot De Zon Opkomt worden dan ook tijdens zijn optredens luidkeels meegezongen. Maar daarnaast zingt hij echt alles wat nodig is om het feest te laten slagen. Hij zegt zelf vaak gekscherend: “Ik zing van Hazes tot House…” Dat belooft wat voor het Hosmolenbal.

DJ Galaga
DJ Galaga is een producer, songwriter en werkt met artiesten, zangers en zangeressen van top kwaliteit. Je komt hem ook tegen op festivals, in discotheken en de grootste feesten, dus natuurlijk ook in de Hosmolen bij CV De Braoiers.

Kaarten
Zolang de voorraad strekt zijn kaarten te koop bij Feestwinkel van Beuningen, Brasserie de Rosmolen en via de website van CV De Braoiers. Voor meer info kijk je op: www.braoiers.eu

Verkeersschool Van Thiel
Markeon