14-12-2018 2 min. Patrick van Haren

Inloopavond Landgoed De Acht Morgen e.o.

Inloopavond Landgoed De Acht Morgen e.o.

Vanaf donderdag 6 december ligt het ontwerpbestemmingsplan Landgoed De Acht Morgen e.o. gelegen in Appeltern zes weken ter inzage. U kunt dit plan inzien in het gemeentehuis of op de gemeentelijke website.

Op woensdag 19 december bent u welkom op de inloopavond. Tijdens deze avond kunt u vragen stellen over dit bestemmingsplan. U hoeft zich niet aan te melden. U bepaalt zelf op welk moment u binnenloopt.

Meer informatie over dit plan vindt u op: www.westmaasenwaal.nl/achtmorgen

Datum: 19 december 2018
Locatie: Gemeentehuis Beneden-Leeuwen
Tijd: tussen 17.00 en 19.00 uur

Kennisgeving (anterieure) overeenkomst op grond van artikel 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro)

Burgemeester en wethouders van de gemeente West Maas en Waal maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 6.2.12. Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeente een (anterieure) overeenkomst heeft gesloten met Landlust Appeltern B.V. alsmede met de heer en mevrouw Van de Goor.

Deze overeenkomsten hebben betrekking op de ontwikkeling en realisatie van Landgoed De Acht Morgen e.o. aan/nabij de Dijkgraaf de Leeuwweg en Noord-Zuid te Appeltern. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken verleent de gemeente medewerking aan een bestemmingsplanwijziging genaamd ‘Landgoed De Acht Morgen e.o.’. In de overeenkomsten is o.a. het kostenverhaal van gemeentewege voor deze ontwikkeling geregeld.

Conform het gestelde in artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) ligt vanaf 13 december 2018 gedurende vier weken een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomsten ter inzage bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Over de overeenkomst kunnen geen zienswijzen / bezwaren worden ingediend.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.