Inschrijven voor de optochten

De voorbereidingen voor carnaval 2020 zijn bij de diverse carnavalsverenigingen in volle gang. Achter de schermen worden door alle carnavalsverenigingen hard gewerkt aan alle activiteiten die tijdens carnaval weer plaats zullen vinden. Daaronder vallen natuurlijk ook de vele optochten die onze regio rijk is. Ook veel bouwgroepen zijn al een tijdje bezig met de bouw van hun praalwagen. Met elkaar is het streven om weer prachtige optochten te realiseren in het Land van Maas en Waal.

Inschrijven optochten 2020
De inschrijfperiode voor de optochten in de regio is inmiddels geopend en duurt nog t/m 31 januari.Het ophalen van de startnummers is op woensdagavond 12 februari van 19:00 tot 21:00 in het gemeentehuis in Druten. Ingeschreven deelnemers krijgen vooraf een reminder via het opgegeven e-mailadres toegestuurd.

Optochten Maas & Waal is de naam voor een samenwerkingsverband van de carnavalsverenigingen in de gemeenten West Maas & Waal en Druten. Zij is in het leven geroepen om te zorgen dat ons unieke carnaval blijft bestaan, veilig verloopt en een feest is voor iedereen. Daarnaast verzorgt zij een centrale inschrijving via www.optochtenmaasenwaal.nlwaar iedereen zich kan inschrijven voor deelname aan één of meerdere optochten in de regio.

De Reut van Lauwe

Cafe de Bever
Thomassen, Echte Bakker