Jeugd Leones brengt kleur aan de deur

Spelers van de verschillende jeugdelftallen van S.V. Leones uit Beneden-Leeuwen gaan 17 en 18 april weer op pad in hun dorp om tuinplanten te verkopen.

Geraniums, Bacopa’s en Spaanse Margrieten sieren zo uw tuin zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft. Hoe eenvoudig kan het zijn? En u steunt er ook nog eens een mooie, traditierijke sportclub mee in uw eigen gemeente.

Met de verdiensten kan de jeugd van S.V. Leones activiteiten bekostigen in de winterstop naast het voetbal. Goed voor de teamgeest van de jongeren, want bij de Leeuwense voetbalvereniging draait het niet alleen om de drie punten die ieder competitieweekeinde te behalen zijn.

Zo konden de kinderen door de plantenactie van 2018 afgelopen winter uitwijken naar de gymzaal om ondanks het slechte weer toch samen te sporten. Ook hadden de kinderen een uitje naar het zwembad. Later in het seizoen wordt van de komende plantenactie een deel van het jaarlijkse voetbalkamp bekostigd.

De jonge verkopers zullen woensdag 17 en donderdag 18 april in het begin van de avond langs de huizen gaan. Daarbij worden ze altijd begeleid door een of meerdere volwassenen. En als ze dan uiteindelijk goed hebben verkocht en moe zijn van alle inspanningen zullen ze slapen als een roos.

Janine mode
Schoenmakerij Bergmans