Jubileumconcert door Maas en Waals Mannenkoor

Het Maas & Waals Mannenkoor heeft een bijzonder concert op de agenda staan. Zoals reeds eerder aangekondigd organiseert dit geweldige Mannenkoor op zondag 27 mei van 15.00-17.00 uur het Jubileumconcert ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan.

‘Het jubileumconcert vindt plaats in de H. Alphonsuskerk in Beneden–Leeuwen, waar samen  met “Opera Familia”, het prachtige trio dat in 2011 Holland’s Got Talent overweldigend heeft gewonnen, invulling zal worden gegeven aan het programman. Wij vinden het bijzonder om samen met hen dit concert te geven’, aldus de trotse voorzitter Gerard Strikker.

Maas en Waals Mannenkoor

Het Maas en Waals Mannenkoor tijdens de Warme Winterklanken op 16 december 2017. Foto: Antonie van den Heuvel

Het Jubileumconcert zal een extra cachet hebben, daar het Maas en Waals Mannenkoor zich zal presenteren in een nieuwe outfit, voor een deel gefinancierd door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Woensdagavond 25 april gingen bestuur en leden hiervoor naar Batenburg  en daar zijn prachtige foto’s gemaakt en nog mooier, er zijn ook met behulp van een drone filmopnames gemaakt waarvan via onderstaande link al wat te zien is. 'n Plezierige impressie van een actief en eigentijds Mannenkoor in Maas en Waal met haar mooie platteland en idyllische plekjes.

https://www.youtube.com/watch?v=vkOvO7pvnIo&feature=youtu.be

Dit concert heeft een maatschappelijk verantwoorde lading, daar er 300 vrijwilligers uit de zorg worden uitgenodigd voor een lunch en natuurlijk het Jubileumconcert . Dit doet het Maas & Waals Mannenkoor in samenwerking met Rotaryclub Tiel – Waalstreek.

Kaartverkoop a €12,50 p.p. via MFA de Rosmolen, Dorpshuis de Lier Puiflijk, Bruna Druten of via de leden van het Maas & Waals Mannenkoor.

Maas en Waals Mannenkoor

Het Maas en Waals Mannenkoor tijdens de Warme Winterklanken op 16 december 2017. Foto: Antonie van den Heuvel

Wim Nijs Maatwerk en Interieurbouw
Einderelatieadvies