Juf Toiny 40 jaar op de Leeuwenkuil

Helaas viel de jubileumviering voor Juf Toiny Verbeek –van Oijen helemaal in het water

Wat jammer dat sommige hoogtepunten zo stilzwijgend aan ons voorbij gaan nu de tijd het niet toestaat om dit met elkaar te vieren. Juf Toiny Verbeek – van Oijen van de Leeuwenkuil zou op dinsdag 24 maart in het middelpunt moeten staan.

Op 24 maart 1980 begon juf Toiny in het onderwijs, nu op dinsdag 24 maart viert ze haar 40 jarig-onderwijs jubileum. Haar collega Dayenne van de Geijn vertelt namens het gehele team van De Leeuwenkuil: ‘We hadden haar zo graag een mooie feestdag willen geven.  Maar helaas kan door de omstandigheden met het coronavirus, het feest niet doorgaan. De school is door de genomen maatregelen gesloten. Maar wat in het vat zit…..’

Toiny Verbeek van Oijen

Ze beschrijft Toiny als een actieve, creatieve juf die zich volledig inzet voor de Leeuwenkuil, voor de collega’s en vooral voor de leerlingen.
Dayenne vervolgt: ‘Desalniettemin willen wij onze collega Toiny in het zonnetje zetten en haar van harte feliciteren met haar 40-jarig jubileum. Wij zijn supertrots op haar! Lieve Toiny,  een dikke proficiat van ons en dat feestje dat komt er nog wel……iets wat goed is moet je soms bewaren…..’ namens alle collega's.

Heeft je kind of wellicht jijzelf in het verleden les gehad van Toiny? En heb je daar nog een mooie herinnering van die je hier wilt delen? Of wil je je beperken tot een felicitatie? Laat dan onder dit artikel je bericht voor haar achter, dan zorgen wij dat alle reacties gebundeld bij haar terecht komen.

Toiny Verbeek

 

Care Letselschade B.V.
Mondmedicentrum