Juridisch Spreekuur

Met ingang van 8 januari a.s. beginnen weer de gratis juridisch spreekuren. Deze worden in de avond gehouden, steeds van 19.30 - 20.30 uur. Op dinsdagavond in D'n Bogerd in Druten en op donderdagavond in het St. Elisabeth (ingang Rozenstraat) in Beneden-Leeuwen.

In verband met vakanties en feestdagen wordt geen spreekuur gehouden op 5 en 7 maart, 30 april, 2 mei en 30 mei 2019. Het laatste spreekuur voor de zomerstop is op 11 juli 2019.

Op onze website kunt u alles lezen over de spreekuren. juridischspreekuurinmaasenwaal.nl.

Het Juridisch Spreekuur is een initiatief van een groep maatschappelijk betrokken juristen uit Maas en Waal, die vinden dat ook in Maas en Waal laagdrempelige rechtshulp moet bestaan. Zeker voor inwoners met een laag inkomen. Bij eenvoudige zaken bieden wij u advies en in meer ingewikkelde kwesties wijzen wij u de weg naar de oplossing van uw probleem. De spreekuren worden gehouden in Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen en Druten. Het Juridisch Spreekuur in Maas en Waal is mede mogelijk gemaakt door Van Ark & Van der Waaij Notarissen te Beneden Leeuwen, Rubens Advocatuur te Boven-Leeuwen, De Mul Zegger Advocaten te Nijmegen.

Profile Romijnders
Gall & Gall